Изненада: Благой Георгиев ще става баща на четвърто дете от трета жена?

0
497

Благой Георгиев прави деца като луд!

Бившият футболист Благой Георгиев има нова любовна тръпка и това вече не е тайна за никого. Тя е Русата Златка, която веднага заряза годеника си, за да се впусне в авантюра с Джизъса.

Благой Георгиев
Благой Георгиев ще има още едно дете?

Блондинката прави всичко по силите си да продължава да поддържа добрия стандарт, в който живее. Тя не работи от години, но не спира да се изживява като примадона.

По всичко личи, че ще продължава да го прави, тъй като слуховете твърдят, че чака бебе от Благо. Двамата са заедно отскоро, но толкова често се отдавали на плътски удоволствия, че понякога забравяли да се пазят.

Говори се, че Благой Георгиев е луд по Злати. Бил много хлътнал, докато тя по-скоро се чудела как да му измъкне повече пари.



Сега ще има тази възможност, особено ако се потвърди, че е бременна. Макар да е на 32 г., русото изкушение все още не е била майка.

Благой Георгиев пък е на обратния полюс. Той има вече цели три деца, при това от две жени. Първо му се родиха две от Христина Витанова, а после и Есмер Омерова му роди бебе.

Ако и Златка Райкова роди наследник на Благо, той ще може спокойно да кандидатства за някой рекорд. Не се среща всеки ден мъж, който да има толкова деца от различни жени.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.