Скандално: Орхан Мурад сравни Сузанита с Лили Иванова!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Орхан Мурад шокира всички с изказването си, касаещо щерка му Сузанита!

Наистина не е за вярване докъде може да стигне един баща в самозаблудата си за своята дъщеря. Орхан Мурад го показа и с това потресе цяла България.

Орхан Мурад и Сузанита

Орхан Мурад мина границата със Сузанита

Певецът явно счита Сузанита за неземен талант, защото си позволява да я сравнява не с кого да е, а с примата Лили Иванова. Да, това е шокиращо, скандално и какво ли не още, но е факт.

Изпълнителят на “Хиляди слънца” даде изявление пред “България днес”, в което разкрива интересни неща. Той по никакъв начин не осъжда щерка си за нищо, макар много българи да го правят.

“Славата й е много голяма, което не е добре за един тийнейджър. У нас на всекиго славата му е в повече, даже на Лили Иванова.” – споделя Орхан.

Явно той счита, че дъщеря му се доближава поне малко до великата естрадна певица, щом си позволява да ги съпоставя. Нещо, което може да шашне всекиго, но в негативен план.

Не е лесно за един баща да гледа полуголото тяло на дъщеря си на показ и явно това, че не вижда добре, в случая помага на Мурад. Защото Сузанита се снима наистина в скандален вид за непълнолетно момиче.

“В днешно време трябва да показваш плът, за да бъдеш забелязан. Такова е времето и Сузи не е виновна.” – смята Орхан.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар