Месечен хороскоп за октомври 2018 – Везни, Скорпион, Стрелец

0
301

За една от зодиите, октомври ще е повратен момент

Октомврийският месечен хороскоп е също толкова разнообразен, колкото са и есенните багри.

месечен хороскоп
За една от зодиите, октомври ще е повратен момент

В следващите редове ще ви разкрием какви изненади ви е подготвил новият месец.

Ето какво вещае точният месечен хороскоп за октомври за всяка една от зодиите:

Везни
През новият месец ще можете да разчитате на най-близките си хора. Няма никакви съмнения, че онези, които ви обичат истински, ще застанат до вас не само в добро, а и в лошо. Не се отчайвайте и не изпадайте в депресия, ако нещо не е наред. Приемете предизвикателството като поредния тест, на който сте подложени и не забравяйте, че ако се справите ви очаква голяма награда.



След като се справите с трудностите, ще преосмислите приоритетите си. Освен това ще закалите и характера си, което ще ви е от полза в кариерата. В никакъв случай не мислете за отмъщение и имайте предвид, че лошият късмет може да се обърне и срещу вас. Не се забърквайте в дейности, които могат да ви навредят, тъй като рискът е доста голям.

Скорпион
Вашият месечен хороскоп за октомври сочи, че ще се отдадете на оценка на отминали събития. Истината е, че можете да отделите нужното за това време, тъй като през новия месец никой няма да ви притиска. Ще спечелите, ако успеете да подредите правилно приоритетите си. След това целите ви ще са по-ясни и вие ще знаете по кой път да тръгнете.

Не проявявайте инат и не отказвайте предложената ви помощ. Опитайте се да не отбягвате околните, за да можете да се върнете към нормалното и да започнете да водите социален живот като преди. Крайно време е да превъзмогнете страха си и да не слагате всички под общ знаменател. Не обръщайте гръб на проблемите си, най-добре е да посетите невролог или терапевт.

Стрелец
Имайте предвид, че през новия месец няма да сте в кондиция да вземате бързи и правилни решения. Това се дължи на силното влияние на Меркурий. Не е изключено да пропуснете интересна възможност заради тромавостта ви през месеца. Не се притеснявайте, ще дойде друга, при това по-добра.

Октомври ще е повратен момент в живота ви. Ще ви се наложи да положите доста усилия, за да запазите работата си. Няма да ви бъде никак лесно, тъй като заради небрежност сте допуснали доста сериозни грешки. Те ще трябва да бъдат поправени от останалите и никой няма да се интересува от оправданията ви. Забравете за хапливите ви коментари по адрес на колегите, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.