Вече е ясно кои са най-големите тайни, които дамите крият от мъжете

0
316

Може би и вашата половинка крие нещо от вас

Несъмнено всеки човек има своите тайни и не би искал те да бъдат разгласени.

тайни
Може би и вашата половинка крие нещо от вас

В следващите редове обаче ще ви разкрием едни от най-големите тайни на дамите, които се крият усилено от представителите на силния пол.

Всеки е наясно с факта, че представителките на нежния пол крият доста неща от мъжете си. Изследване на британски експерти от „Шамнейс Спас” обаче разкрива най-големите тайни на дамите, които не биха желали да бъдат научени от половинките им.

Въпреки това голяма част от разкрасителния живот на дамите бе изложен на показ. Оказва се, че една от десет дами бръсне косъмчетата на пръстите си. 8% от анкетираните пък махат излишното окосмяване от лицето си и правят редица други неща, за да са красиви за мъжете си.



Ако пък питате представителите на силния пол, те не само са категорични, че всичко това е ненужно, а дори биха го определили като истинска инквизиция. Други пък не споделят с партньора си, че не могат да понасят майка му… И това далеч не изчерпва списъка.

В следващите редове можете да видите пълния списък с това, което дамите усилено крият от мъжете си. Ето техните дълбоко пазени тайни:

17% от представителките на нежния пол никога не биха казали истината за това колко пари пръскат за облекло, чанти, обувки и други аксесоари.
14% от жените пък не биха споделили истината за килограмите си. А други 13% си спестяват броя на мъжете, с които са преспали в живота си.

12% от тях никога не биха признали колко скъпа в действителност е козметиката, която използват.
10% от нежния пол се срамуват да си признаят, че имат излишно окосмяване по лицето, горната устна или брадичката. Те се опитват всячески да се справят с този проблем.
10% от дамите следят изкъсо бившата изгора на приятеля си. Те обикновено наблюдават профила им в социалните мрежи.

8% от жените използват самобръсначката на половинката си.
Други 8% никога не биха ви казали каква е сумата, с която реално разполагат.
8% от дамите биха си спестили факта, че си бръснат пръстите на ръцете.

6% от жените ненавиждат майките на своите партньори.
5% крият, че имат тайно увлечение, а други 5% не харесват приятелите на половинката си.

4% от обвързаните представителки на нежния пол все още поддържат връзка с бившия си, но го крият от настоящата си половинка.
4% не си признават, че изкарват повече пари от партньора, с когото са, а 2 % никога не биха признали, че редовно изрусяват мустачките си, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.