Научете какви сте според цвета на косата ви

0
260

Може би дори самите вие ще се изненадате от някои черти

Цветът на косата може да каже много повече за вас, отколкото предполагате.

косата
Може би дори самите вие ще се изненадате от някои черти

Той може да разкрие някои тайни, които дори и самите вие не знаете за себе си.

В следващите редове можете да научите дали сте срамежлива, ревнива, с добро сърце, или пък лесно запалима като клечка кибрит. Вероятно вие вече имате готов отговор, но няма да е лошо да проверите дали той не се разминава с описаното в следващите редове.

Оказва се, че естественият цвят на косата не е никак случаен. От него може да се предскаже до голяма степен характерът ви.



Ето какво издава за вас цветът на косата:

Червенокоска
Ако вие сте от червенокосите дами, то няма никакво съмнение, че сте изключително креативни и енергични личности.
Вероятно познавате поне една представителка на нежния пол, отдадена на изкуството, която е с червен цвят на косата. При все, че понякога крият връзката си с четките и боите, червенокосите момичета ги обожават, защото именно те са тяхната слабост.

Тези дами са широко скроени личности, а хобитата и интересите им, са доста обширни. Лесно се запалват по новите неща и в това няма нищо изненадващо, имайки предвид, че темпераментът им е точно толкова огнен, колкото и косата.

Изковани са от страст, но същевременно са и доста нежни. Факт е, че немалка част от представителите на силния пол си падат именно по червенокоси жени. От тук може да се направи и изводът, че освен нежни и страстни, тези дами са и доста съблазнителни.

Блондинка
Щом стане въпрос за цвета на косата, няма начин блондинките да бъдат пропуснати. Та нали почти всеки мъж се обръща след тях. Освен, че привличат погледите с русия цвят на косата си, тези дами са и доста забавни. Крайно време е да забравите за стереотипа, че са глупави, защото те отдавна доказаха, че това е само един изтъркан мит. Всъщност тези дами са доста интелигентни.

Кестенява коса
Смята се, че тези дами не само са най-отговорни, а и най-интелигентни. Те обичат да държат всичко под контрол. Ако се случи нещо непредвидено, светът им направо ще се преобърне. Правят планове за месеци напред и ги следват стриктно. Брюнетките винаги са успешни и освен това са отлични приятелки. Биха направили всичко, за да ви помогнат. Не ги разочаровайте, защото трудно прощават.

Черна коса
Те са изключително борбени, с ясна цел в главата си и начертан план за постигането й. Тези дами винаги успяват да издрапат до върха, защото знаят, че именно там им е мястото. Готови са да помогнат, но само при условие, че са сигурни, че след време ще им върнете услугата. Ненавиждат лъжите, но понякога те самите също лъжат, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.