Какво издава формата на ноктите ви?

0
256

Може би ще разкриете неподозирани черти от характера си

Колкото и невероятно да ви звучи, формата на ноктите може да издаде много любопитни неща за личността ви.

ноктите
Може би ще разкриете неподозирани черти от характера си

Някои от личните ви навици като тези как поддържате формата им, дължината на пръстите, както и подрязването на нокътя, могат да разкрият много интересни и индивидуални черти.

Твърди се, че пръстите може да имат много повече общи неща с женствеността и мъжествеността, отколкото предполагате.
В следващите редове ще обърнем внимание на част от изследванията върху формата на пръстите и тази на ноктите, както и какво разкриват те.

Ето какво издава формата на ноктите за личностните ви черти според изследване на Департамента по дерматология на Катедрата по медицина в Университетския колеж в Ибадан, Нигерия:



Триъгълник
Ако нокътят ви е оформен под формата на триъгълник, това означава, че сте личност, която е доста притеснителна и се тревожи за много неща.

Бадемова или триъгълна форма (по-широко в основата)
Ако поддържате ноктите си по-широки в основата и по-тесни в края, това издава, че сте нежна, креативна, емоционално чувствителна и в същото време доста пречистена личност.

Широк правоъгълник
Ако нокътят ви е по-широк, отколкото дълъг, това е знак, че вие сте честен, търпелив, спокоен, балансиран и широкомащабен човек.

Висок правоъгълник
В случай, че ноктите ви са по-дълги, отколкото широки, това означава, че вие сте изключително тесногръди личности, склонни към егоизъм.

Кръгла или овална форма
Хората, които притежават тази форма на ноктите, са едни от най-позитивните. Те са отворени към околните и са изключително щастливи. Ако формата на ноктите ви, е заоблена, това е знак, че притежателят им е творческа личност, бързо възприема новостите и в същото време е независима.

Квадратна форма
Квадратната форма на ноктите означава, че ширината и дължината им, са приблизително еднакви. Такава форма издава, че притежателят й е бързо мислещ и доста нетърпелив. Колкото по-малък е квадратът, толкова по-критична е дадената личност.

C-образна извивка надолу
Обикновено такава форма на ноктите имат хората, които работят твърде много. Те обаче често се затрудняват при преодоляването на препятствията, които се изпречват на пътя им. Въпреки всичко тези хора са упорити и доста смели. Те не се спират пред нищо, колкото и усилия да им коства това.

Вероятно сте намерили своята форма на ноктите в споменатите по-горе. Не е изключено дори и самите вие да сте останали изненадани от някои от споменатите черти на характера. Въпреки това, ако се замислите, вероятно ще се съгласите, че горенаписаното до голяма степен отговаря на истината, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.