Изхвърлете тези неща от дома си, те съсипват здравето ви

0
324

Избавете се и от вещите на починалите ви роднини

Едва ли има човек, който би искал да съсипе здравето си.

здравето
Избавете се и от вещите на починалите ви роднини

Ако и вие сте загрижени за здравето си, то вероятно ще последвате съвета ни и ще изхвърлите тези неща от дома си, при това незабавно.

Още древността хората вярвали, че домът е място, в което се борят различни енергии. Причина за това, са вещите, които са неизменна част от него. Някои от тях несъмнено носят положителна енергия, а други – отрицателна.

За съжаление жилището на съвременния човек отдавна се е превърнало в склад за ненужни вещи, чиято енергия съсипва здравето ви, без дори да се усетите. Така тези вещи отнемат от силите ви и ви докарват различни болести до главата.



Ето кои са вещите, от които трябва да се избавите незабавно, ако не искате да съсипете здравето си:

Дрехи
В случай, че в гардероба ви има дрехи, които не сте обличали отдавна, а в малкото случаи, в които сте ги обличали, сте имали лош късмет и неприятности, най-добре е да ги изхвърлите. В противен случай те ще продължат да привличат неприятности в живота ви. Изхвърлете и онези дрехи, за които отдавна сте забравили, че съществуват.

Боклукът на балкона
Малко хора са наясно с факта, че боклукът на терасата води до сериозни финансови проблеми. Обикновено хората използват терасите си за склад, в който съхраняват кутии от различни домакински уреди, стари списания, празни бутилки и др. Е, ако и вие сте от тези хора, не се чудете откъде идват финансовите ви проблеми и защо нямат край. За да се избавите от тях, най-добре изхвърлете всичко това в контейнера.

Цветя
Факт е, че не всички цветя са полезни. Сухите и изкуствени цветя често пъти са част от интериора на дома ви. Знаете ли обаче, че според фън шуй, плащате много висока цена за тази красота? Смята се, че сухите и изкуствените цветя носят много отрицателна енергия и оказват неблагоприятно влияние върху здравето ви. Те изсмукват енергията и живота от околното пространство като по този начин ви лишават от жизненост. Ако все пак държите много на цветята, то заложете на естествените.

Подаръци и любов
Не се чудете защо не ви върви в любовта, ако все още пазите подаръците от бившия си партньор. Огледайте добре дома си за вещи, сувенири, книги и снимки на бившите ви изгори. Всички те ви дърпат към миналото и не ви позволяват да продължите напред.
Добре е да сте наясно и с факта, че сувенирите, дадени от неприятни хора, с които сте се разделили по цивилизован начин, също имат много тежка енергия. Най-добре е когато връзката ви приключи, да изхвърлите или да върнете всички неща, които са ви били подарени от този човек.

Няма да съжалявате и ако се избавите от вещите на починалите ви роднини, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.