Нов неочакван обрат в “Полицаите от края на града” тази вечер

0
283

В новия епизод на “Полицаите от края на града” сценаристите са ни подготвили развитие на действието в нова и напълно неочаквана посока

В полицейското управление ще се появи брат близнак на любознателния Господинов.

Полицаите от края на града
И тази вечер ни очакват интересни приключения с “Полицаите от края на града”

Той е 100% противоположен като същност на своя брат.

Както разкриха от Нова ТВ, братът близнак ще обърне всичко с краката нагоре.

В предишния епизод отношенията между Господинов (Димитър Рачков) и неговата колежка Марги (Албена Михова) поеха в определена посока. Не се знае какво ги очаква, когато вместо галантния Господинов се развихри неговия брат-близнак.Научихме още, че любовните терзания на Калата (Румен Угрински) ще се задълбочат.

Джиджи е била в Бургас и се прибира обратно вкъщи. Затова на Калата ще му се наложи да търси помощ и напътствия от Крис (Кристиян Милатинов). Но пък Крис винаги е готов да помогне на своите приятели.

Развитие се очаква в семейството на Нели (Стефания Колева) и Пацо (Герасим Георгиев – Пацо).

Криси решава да отиде да следва в Лондон. Решението й е породено от желание да забрави Крис. В същото време Нели и Пацо искат да осиновят Мира. Момичето не е имало нормална семейна среда. Но Нели и Пацо поставят специално условие на Мира.

Какво е то, ще научим тази вечер от 20 часа по Нова ТВ с любимия ни български комедиен сериал “Полицаите от края на града”.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.