Появи се Удумбара – мистериозният вестител на доброто (+видео)

0
665

Едно цвете носи загадъчното и странно име Удумбара. То поставя началото на ерата на доброто,  която ще сполети човечеството. Така казва Будизмът

Удумбара - вестителят на доброто
Удумбара – вестителят на доброто

Удумбара се появи отново на планетата ни!

Земята ни е изпълнена с множество тайнства, мистерии и феномени. Те са свързани с настъпването на епохата на доброто, според Будизма. Трудно могат да бъдат обяснени.

Хиляди пророци разкриват бъдещето на Вселената и на човечеството на Земята. Ние сме прашинка от всеобятния Космос. Но преди време едно малко и нежно цветенце се превърна в истински драматичен оракул. То предвеща появата на просветеният, сподели тази невероятна новина Снайпер.

Това нежно цвете – Удумбара, е обвито в истинска мистерия. Според древни будистки легенди то разтваря своите венчелистчета веднъж на 3000 години. Вярващите в азиатската религия смятат, че последният път, когато цветовете на Удумбара са се показали на Земята, е било преди раждането на най-великия духовен учител Буда.Учените, не без радост съобщават сензационната новина, че Удумбара отново е възстановило цъфтежа си през последните няколко години. Според Будизма това нежно растение е предвестник на появата на месия, пророк, Богоизбран или просто просветен, който ще накара хората на Земята да станем по-духовни и по-добри.

Това нежно и силно ароматно цветенце расте със силна, но доста тънка дръжка. Хора, които са попадали на това магично растение споделят, че дори и откъснато, това цвете не увяхва много дълго време.

През 1997 г. това нежно цветче разтвори глава за пръв път в съвременната история в храм на Буда в Южна Корея, точно на статуята на Великия духовен учител. По-късно, в началото на настоящия 21 век, медиите в Китай споменаха, че Удумбара отново се е появила. Но много бързо демагогията в социалистическата страна е забранила всякакви форми на атеизъм и отрекла тази новина.

Цветето Удумбара е наречено така, тъй като името му значи „цвете от небето“. Произходът на тази дума е санскритски. Днес целият свят се моли това нежно растение да изпълни мисията си и да въздаде добро по Земята, както вярват в Будизма.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.