Появи се Удумбара – вестителят на доброто (ВИДЕО)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Едно цвете, което носи загадъчното име удумбара, поставя началото на ерата на доброто, което ще сполети човечеството, според Будизма

Удумбара се появи отново на планетата ни! Земята ни е изпълнена с множество тайнства, мистерии и феномени, свързани с настъпването на епохата на доброто, според Будизма и които трудно могат да бъдат обяснени. Хиляди пророци разкриват бъдещето на Вселената и на човечеството на Земята, като прашинка от всеобятния Космос. Но тези дни едно малко и нежно цветенце се превърна в истински драматичен оракул, който предвеща появата на просветеният, сподели тази невероятна новина Снайпер.

удумбара

Удумбара – вестителят на доброто

Това нежно цвете – удумбара, е обвито в истинска мистерия. Според древни будистки легенди то разтваря своите венчелистчета веднъж на 3000 години. Вярващите в азиатската религия смятат, че последният път, когато цветовете на удумбара са се показали на Земята, е било преди раждането на най-великия духовен учител Буда. Учените, не без радост съобщават сензационната новина, че удумбара отново е възстановило цъфтежа си през последните няколко години. Според Будизма това нежно растение е предвестник на появата на месия, пророк, Богоизбран или просто просветен, който ще накара хората на Земята да станем по-духовни и по-добри.

Това нежно и силно ароматно цветенце расте със силна, но доста тънка дръжка. Хора, които са попадали на това магично растение споделят, че дори и откъснато, това цвете не увяхва много дълго време.

През 1997 г. това нежно цветче разтвори глава за пръв път в съвременната история в храм на Буда в Южна Корея, точно на статуята на Великия духовен учител. По-късно, в началото на настоящия 21 век, медиите в Китай споменаха, че удумбара отново се е появила. Но много бързо демагогията в социалистическата страна е забранила всякакви форми на атеизъм и отрекла тази новина.Цветето удумбара е наречено така, тъй като името му значи „цвете от небето“. Произходът на тази дума е санскритски. Днес целият свят се моли това нежно растение да изпълни мисията си и да въздаде добро по Земята, както вярват в Будизма.

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар