Всяка уверена дама трябва да притежава тези качества

0
255

Такава дама никога не се интересува от материалните облаги

Няма никакво съмнение, че има някои качества, които е задължително да притежава всяка уверена в себе си дама.

дама
Такава дама никога не се интересува от материалните облаги

Освен това мъжете намират увереността на дамите за едно от най—сексапилните им качества. Безспорно във всяка дама, която е наясно с това какво иска, как да го постигне и го прави със замах, има нещо адски привлекателно.

Ето и кои са качествата, които задължително трябва да притежава всяка уверена дама:

Стабилни граници
Всяка уверена дама е наясно с факта от какво огромно значение са здравите граници. В този ред на мисли, тя умее да ги поставя с лекота, без дори да се замисля. Едва ли има човек от обкръжението й, който да не е наясно докъде може да се простира, какво толерира тя, както и какво не би приела никога.



Независимост
Такава дама никога не се интересува от материалните облаги, които партньорът й би могъл да й предложи. Тя дори намира подобно поведение за унизително. Именно поради тази причина независимата дама работи здраво, за да може да покрие стандарта на живот, който води, без да се налага да разчита на някого.

Силни и слаби страни
Едва ли има човек, който има само силни страни. Всеки един от нас има и своите слабости. Много е важно обаче да сте наясно както с едното, така и с другото. Това, че дадена жена е уверена, в никакъв случай не я прави безгрешна. Тя обаче е наясно как да използва уменията си в различните области и никога не се срамува да признае на всеослушание недостатъците си.

Позитивизъм
Всяка уверена дама е наясно с това, че с позитивно мислене и добра дума, всичко се постига много по-лесно. Уверените в себе си дами умеят да се грижат отлично за собственото си щастие.

Подкрепа
Уверените дами никога не изпитват страх от това, че някой е по-добър от тях в дадена сфера. Освен това те са страхотна опора и подкрепа не само на партньора в живота им, а и на приятелите си. На тях винаги може да се разчита, защото те никога не биха отказали помощ.

Отстоява себе си
За разлика от мнозина, уверената в себе си дама никога не се страхува да каже това, което мисли. Те винаги изразяват мнението си, без значение дали то ще се хареса на околните, или не. Дори понякога да ви заболи от думите й, то поне бихте могли да бъдете спокойни от това, че знаете какво мисли по даден въпрос, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.