Ангелските числа са около нас!(Ето как да ги разпознаем и как ни помагат)

0
445

Подредбата в числата, наречени ангелски числа, срещаме навсякъде

С числовата поредица или ангелски числа се сблъскваме непрекъснато в ежедневието си.Милиони хора по света разкриват как се засичат с едни и същи числа всеки ден.

числа
Ангелските числа ни помагат

По този начин ангелите ни дават напътствията си.

Според духовните терапевти и феномени това е начин ангелите да общуват с нас, защото това е част от „духовното пробуждане” на цялото човечество.

Нашите духовни водачи, ангелите, ни насочват към това с мисли, чувства, думи или образи. Те ни показват „знаци”. Едни от тях са именно често повтарящите се числа.



Те са познати още на спецовете на окултното като ангелски числа.

Авторът на „Лечение с помощта на ангелите” Дорийн Върчу твърди, ангелите дават най-доброто от себе си, за да привлекат нашето внимание и да си общуват с нас.

Духовните водачи ни помагат да „излекуваме живота си”. Често обаче ние сме така отнесени, че не обръщаме внимание на знаците.

Или ги смятаме за нещо обикновено, тривиално, което не заслужава нашето внимание и енергия.

Един от най-често срещаните начини ангелите да общуват с нас са последователните числа. Те ни нашепват в ухото къде да гледаме-в часовника, телефонния номер или други числа, които са наблизо.

Така духовните ни водачи искат да приковат вниманието ни към тях, за да ни помогнат.

Другият начин е да наредят числата по точно определен способ. Това е за да сме сигурни ,че са до нас, готови да ни помогнат.

Когато забележите еднакви числа, помолете ангелите за напътствия, за да разберете какво означават. Внимавайте с мислите и нека фокуса ви е върху желанията, а не за това, което не искате.

Още Питагор, велик мислител, философ и математик е казвал, че всичко във Вселената е подредено с математическа точност и всяко число има определена вибрация.

Поставянето им в определена последователност има специално значение.

Свещената наука нумерология и до днес разкрива своите предимства. Защото числата ни помагат за следното. Показват ни уроците, които трябва да усвоим.

Освен това ни дават възможности за растеж, както и насоките от всеки наш опит.

Когато започнете да разпознавате и интерпретирате числата, ще усетите връзката си с ангелите. Това ни дава надежда, любов и мир в душите ни.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.