Научете какво ви казва мъдростта на слънчевите числа (I част)

0
426

Ще разкрие много неща за личността ви

Мъдростта на слънчевите числа може да ви разкрие много неща. Всеки човек има своето слънчево число така, както има и зодия.

слънчевите числа
Ще разкрие много неща за личността ви

Имайте предвид, че слънчевите числа никога не се променят и разкриват истинската ви същност.
Можете лесно да изчислите слънчевите числа като съберете числата от рождените си дата и месец, без годината. Редуцирайте до едноцифрено число.

Ето какво казват слънчевите числа:

1
Вие не просто обичате, а обожавате приключенията. Винаги успявате да постигнете целите, които сте си поставили.
Това, което може да ви привлече, е изненадата. Човекът, който ще плени сърцето ви, ще трябва да ви покаже, че ще може да върви наравно с вас. Вие сте тези, които обичат да водят, което означава, че партньорът ви, трябва да е готов да ви следва. Организирането на спортни дейности определено е добър подход към вашето сърце.



2
Ако това е вашето число, то няма никакво съмнение, че вие обичате силно и обикновено търсите баланса във взаимоотношенията.
Обичате предизвикателствата, но в същото време държите изключително много на взаимното разбирателство и честността. Често пъти търсите своята противоположност за партньор, за да може да ви балансира.
Този, който е решил да спечели сърцето ви, може да го направи само като прояви топли чувства към вас. Той трябва да умее да общува не само с думи, а и с поглед.

3
Вашият фокус е насочен върху създаването на хармонични отношения и красота. Естественото ви поведение действа като магнит на околните. Именно то е това, което ги привлича към вас. Голяма част от хората остават направо като омагьосани от харизмата ви.
Хората със слънчево число три, са с непоправим чар. Това, което им носи огромно щастие, е възможността да се потопят в романтичен разговор, съчетан с нежна музика.
Този, който иска да плени сърцето ви, ще трябва да ви впечатли с някакъв вид изкуство на първата ви среща.

4
Вие сте от хората, които със завидна лекота успяват да осигурят сигурност. Околните намират уют и закрила в общуването с вас. Вие сте изключително подредени личности и обичате организационните занимания. Умеете да вникнете в същността на нещата. Можете да сте както отлични интериорни дизайнери, така и успешни политици. Вие сте от малкото хора, които успяват да изградят стабилни приятелства. За околните е чест да са в приятелския ви кръг. Те правят всичко по силите си, за да не ви изгубят или наранят по някакъв начин, пише zajenata.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.