Херцогиня Кейт се завърна от майчинство и реализира първия си кралски ангажимент

0
303

Без значение, че един ден ще бъде кралица на Англия, херцогиня Кейт също използва отпуск по майчинство, за да се грижи за малкия принц Луи

Отпускът по майчинство на Острова е само 6 месеца.

херцогиня Кейт
Херцогиня Кейт, облечена в анорак, посети горското училище в Лондон

След като той приключи, херцогиня Кейт отново се впусна в обществения живот на страната.

Първият й кралски ангажимент беше в лондонското горско училище „Sayers Croft Forest School“ и градината с диви растения.

Това е специализирано училище, което създава нагласа на децата, родени и израсли в големия град, да опознават и да си грижат за природата.



Кралското семейство е изключителен фен на природата. Принц Чарлз работи от много години по проекти за опазване на околната среда.

Ливадите около двореца Кенсингтън се косят с косачки, теглени от коне. Това е един изключително екологичен начин за косене.

Кралица Елизабет Втора също подкрепя проекти за залесяване, за отглеждане на цветя и на животни. Зад Бъкингамския дворец има огромен парк, в който растат множество растения и има диви животни.

В Лондон се намира един от най-големите и богати на животински видове зоопарк. Всяка година служителите извършват преброяване на зоо обитателите.

Пак благодарение на кралското семейство, в Лондон има много на брой и огромни по площ паркове. Там хората намират прохлада в топлото време и релакс сред много зеленина. А за децата са изградени интересни атракциони.

Двата най-известни са Хайд парк и Кенсингтън Гардънс.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.