Херцогиня Кейт се завърна от майчинство и реализира първия си кралски ангажимент

0
45

Без значение, че един ден ще бъде кралица на Англия, херцогиня Кейт също използва отпуск по майчинство, за да се грижи за малкия принц Луи

Отпускът по майчинство на Острова е само 6 месеца.

херцогиня Кейт
Херцогиня Кейт, облечена в анорак, посети горското училище в Лондон

След като той приключи, херцогиня Кейт отново се впусна в обществения живот на страната.

Първият й кралски ангажимент беше в лондонското горско училище “Sayers Croft Forest School” и градината с диви растения.

Това е специализирано училище, което създава нагласа на децата, родени и израсли в големия град, да опознават и да си грижат за природата.Кралското семейство е изключителен фен на природата. Принц Чарлз работи от много години по проекти за опазване на околната среда.

Ливадите около двореца Кенсингтън се косят с косачки, теглени от коне. Това е един изключително екологичен начин за косене.

Кралица Елизабет Втора също подкрепя проекти за залесяване, за отглеждане на цветя и на животни. Зад Бъкингамския дворец има огромен парк, в който растат множество растения и има диви животни.

В Лондон се намира един от най-големите и богати на животински видове зоопарк. Всяка година служителите извършват преброяване на зоо обитателите.

Пак благодарение на кралското семейство, в Лондон има много на брой и огромни по площ паркове. Там хората намират прохлада в топлото време и релакс сред много зеленина. А за децата са изградени интересни атракциони.

Двата най-известни са Хайд парк и Кенсингтън Гардънс.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.