Аня Пенчева копнее да стане баба

0
541

Аня Пенчева вече жадува за внуче!

Аня Пенчева не е позната на хората в светлината на баба, но тя няма нищо против да се случи и това. Актрисата вече няма търпение да прегърне свое внуче.

Аня Пенчева
Аня Пенчева иска да стане баба час по-скоро

За целта обаче трябва дъщеря й да забременее. Нещо, което Петя Дикова все още не желае да прави, пише в. „Уикенд“.

Аня от месеци се опитвала да убеди щерка си, че й е време за бебе. Журналистката на Би Ти Ви е на 34 г. и не бива да си губи времето, но очевидно това не я притеснява.

Майка й много харесвала кандидат – зетя си Илиян Любомиров, с когото Пипи живее на семейни начала от повече от година. Тя го намирала за интелигентен, възпитан и внимателен млад мъж.



Илиян е поет и се подвизава в творбите си като Августин Господинов. Той обаче работи и в рекламна агенция, защото само от стихосбирките си не може да преживява. В момента има още един ангажимент – ко-водещ е в „На кафе“.

Поетът е с 6 години по-млад от Петя, но вече нямал търпение да стане баща. Той жадувал за бебе от нея, за да може така да я обвърже завинаги.

Аня Пенчева има и син, който е от втория й съпруг. Той обаче е в началото на 20-те си години и още му е рано за дете. Затова надеждата за внуче на актрисата на този етап е в дъщеря й.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.