Проф. Филипов прави сензационни разкрития за извънземните (+видео)

0
440

Няма съмнение, че от най-дълбока древност извънземните са идвали на планетата Земя, присъствали са в живота на хората и продължават да го правят

В поредицата “Без формат” на Etv Haskovo Novini отново гостува проф. Лъчезар Филипов.

проф. Филипов НЛО
Проф. Филипов разкрива нови факти за НЛО и извънземните

Двамата с водещата Христина Котларска коментират какво наследство са оставили извънземните за жителите на Земята.

По света има много паметници, които са оцелели до днес и които имат връзка с извънземните.

Но в Европа, за съжаление, те са твърде малко, казва проф. Филипов.В Латинска Америка, в Индия, в Китай, на Великденските острови, в Египет има паметници, които са несъвместими с технологиите, които хората в онези години са познавали.

Тези паметници са датирани от 5 до 25 000 години преди Христа. Хората в онези години са били доста първобитни, за да си позволят да правят подобни постройки.

В Латинска Америка са познати артефактите на маите като Пумапунку – едно уникално съоръжение. Каменни блокове са били изрязани и подредени по определен начин. Там има каменна стена, на която са подредени глави на хора от всички раси. В средата се намира главата на брадат мъж. Странно е това, казва проф. Филипов, понеже в Латинска Америка брадати мъже не е имало в онези години.

Не по-малко уникални са рисунките на Наска. Те са направени на голяма площ. Тяхната цялост се вижда от височина между 800 и 1000 метра.

Статуите на Великденските острови тежат по 15-20 тона всяка. Част от статуите се вижда, че са били рязани с някаква технология. Днес ние имаме подобна технология, наречена вибро рязане. Но как рязането е било извършено в миналото, все още остава загадка за учените.

Пирамидите в Сахара не са само патент на Египет. Открити са още в Китай, в Азия, дори в Европа. Те са разположение на места, където има геоактивни точки. В египетските пирамиди на се били погребвани фараони. Мумиите на фараоните почиват в Долината на фараоните.

Явно пирамидите са били съоръжения за генериране на енергия. Трудно е все още да се каже дали тази енергия е идвала от Земята или от Космоса.

В долина в Китай са открити 25 пирамиди. Това също е доста странно.  Шумерската цивилизация е изчезнала много преди гръцката и останалите цивилизации. Древните шумери са имали писменост, музика, аритметика. Легенда разказва за боговете, които дошли от небето – от Нивиру. Те направили хора, които използвали за роби, за да вършат определена работа.

Шумерската цивилизация се развивала на територията на днешните Сирия, Ирак, Иран. Както внезапно се е появила, така внезапно изчезнала.

Боговете са изобразявани по различен начин в различните части на планетата. Т.е. те имат различни физиономии. Но нито веднъж не е демонстрирана тяхна агресивност, казва проф. Филипов.

Хитлер създал летяща чиния, но тя не можела да лети. Днешните самолети издават силни шумове, докато летят, а корабите на извънземните са безшумни. Защото около тях има плазмена обвивка. На този принцип е конструирана най-мощната подводница в света.

От видеото долу ще научите още непознати и любопитни факти за извънземните на Земята.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.