Скандално: Депутат от ГЕРБ не може да чете? Изложи се от трибуната на НС (ВИДЕО)

0
400

Депутат от ГЕРБ стана за смях с уменията си по четене!

Нещо направо скандално се случи в Народното събрание. Депутат от ГЕРБ потресе всички с уменията си по четене, които се оказаха доста лоши.

депутат от ГЕРБ
Може ли да чее този депутат от ГЕРБ?

Стефан Апостолов скандализира обществото по време на прочитането на промените в Закона за физическо възпитание и спорт. Той се запъна на думата „нетолерантността“, която прочете с много усилия. След това пък обърка редовете и бе поправен от председателя на НС.

Излагацията на Апостолов предизвика много коментари и подигравки. Веднага след заседанието той бе атакуван от репортери, искащи обяснение за случилото се.

Депутатът се оправда с това, че законът е преподреден и той за първи път се запознава с него. Зам.-председателят на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта подчерта, че владее два езика и е международен футболен съдия, което говори, че може да чете.



Въпреки всичките му оправдания, голяма част от обществото не спира да му се подиграва. Привържениците на опозицията вече с насмешка разправят как в управляващата партия имат нужда от уроци по четене.

Разбира се, от футболен съдия не може да се очаква да бъде Нобелов лауреат, но щом е народен представител, хората очакват от него поне да може да чете и пише. Първото вече е под въпрос, но дано във второто е по-успешен.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.