Десислава Радева с нова тактика в обличането след обществени нападки

0
834

Този път не става дума за стила на обличане и вида на тоалетите на съпругата на президента. Обществените критики заставили Десислава Радева да предприеме промяна

След като президентът Румен Радев встъпи в длъжност, неговата съпруга започва да носи тоалети на световни марки.

Десислава Радева
Съпругата на китайския президент и съпругата на българския президент Деси Радева

В началото Десислава Радева обличала рокли на гигантите „Долче и Габана“ и на „Макс Мара“.

Но един тоалет на тези марки струва по няколко хиляди лева. Не случайно един от ВИП моделите на „Долче и Габана“ е лейди Кити Спенсър. Тя е племенница на принцеса Даяна.

Една от тези скъпи рокли е светлосинята, с която посрещна съпругата на френския президент Бриджит Макрон в Евксиноград и в Балчик през август 2017 г. Цената на тази лятна мини рокля надхвърля 2000 лева.



За посещението в САЩ Десислава Радева похарчила повече от 10 000 лева за рокли, коментират в  retro.bg.

Отново се появило обществено недоволство.

След критиките, че първата дама прави големи разхищения за облекла, тя започнала да се облича в дрехи на  Bobo Zander.  Марката е италианска, но тоалетите се шият в Русе. Затова тяхната цена е между 100 и 200 лева, писаха в retro.bg.

С тоалети на тази фирма в ефир се явяват водещите Жени Марчева, Мариана Векилска и Диана Любенова по БТВ.

След това първата дама направила изявления, че е започнала сама да си плаща разходите за прическа, грим и тоалети. Престанала да използва държавната субсидия.

Но недоволните отново поставят под съмнение истинността на тази теза. Започнати научили, че Деси Радева има в своя гардероб тоалети на дизайнерката Невена Николова. Невена Николова от години живее и работи в Лондон. Там вече си е създала елита клиентела. Но цените при нея започват от 5000 лева.

С такъв тоалет съпругата на президента Радев е била облечена по време на посещението във Виена. Президентската двойка беше официален гост на новогодишния концерт на Виенската филхармония.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.