Кранио-сакрална терапия е уникален метод за лечение на физически и психически заболявания (+видео)

1
684

Кранио-сакрална терапия е непознат метод за лечение. Той все още не се прилага масово, но пък е доказано, че дава прекрасни резултати

В поредицата „Здраве“ на Etv Haskovo Novini запознават българските зрители с един нов, но изключително ефикасен метод за лечение.

кранео-сакрална терапия
Наталия Бегачева прилага кранео-сакрална терапия

Вече 10 години този метод използва Наталия Бегачева – енерготерапевт.

Тя определя кранио-сакралната терапия като Божествен метод за лечение и излекуване на множество болести.

Вече 10 години Наталия прилага тази терапия. Тя споделя, че преди да попадне на него, дълги години е търсила начин за лечение, при който едновременно да се въздейства както на физическо, така също и на психическо ниво.



Кранео означава череп. В човешкото тяло има т.нар. кранео-сакрална система. Към нея се отнасят мозъкът, гръбначният мозък,  всички връзки, сухожилия и всички мускулни фасции.

Човешкият организъм притежава кранео-сакрален ритъм. За съжаление официалната медицина все още не може да намери обяснение от къде идва. Последователите на нетрадиционната медицина казват, че той идва от първата клетка. Това е клетката, която се е образувала в момента на зачатието. От нея започва последващото деление на клетките до оформяне на целия завършен организъм.

Когато терапевтът започне да прилага кранео-сакрална терапия, той привежда организма към този първоначален ритъм.

Когато се приложи кранео-сакрална терапия се възстановява подвижността на цялото тяло. Човек става по-гъвкав. Чрез нея се разрешават много сериозни физически и психически проблеми.

В подсъзнанието на човек има програми, които физическото тяло изпълнява. Затова много хора боледуват, понеже телата им изпълняват тези програми. С помощта на кранео-сакрална терапия подсъзнанието се освобождава от тези програми и  настъпва оздравяване.

Методът се прилага за всички хора – от бебета до най-възрастни. Подходящ е при остри и при хронични състояния.

Лечението протича с 3 основни процедури. А 4 и 5-та се прилагат за докорекция, обяснява Наталия Бегачева.

Още изключително полезна информация ще научите от видеото долу.

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Уважаема г-жо Христова, благодаря, че сте споделили нашият материал. Моля само да коригирате наименованията в статията с правилните. „Cranium“ e латинското наименование на череп, от което произлиза и думата „кранио“. В интерес на истината дори самата терапия, ако искаме буквално да я наименоваме на български език, трябва да е „черепно-кръстна“ 🙂 Още веднъж благодаря, че ни помагате да информираме хората за този метод на лечение.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.