Уникална е тази зелева детокс супа (вкусна и топи килограми)

0
794

Тази зелева детокс супа е идеална за диети и отслабване

Предлагаме ви рецептата за уникална зелева детокс супа. Бързаме да уточним, че тя няма нищо общо с познатата ни зелева супа за отслабване, която си е баш гадничка.

Тази е чудно вкусна, но и действа ефикасно при диетични режими.

зелева детокс супа
Хем е вкусна, хем помага за диети тази зелева детокс супа

Трябват ни 500 грама зеле, три моркова, един стрък праз, две глави лук, три домата, пет скилидки чесън, три дафинови листа, две лъжици зехтин, половин връзка магзаноз, половин лъжичка червен пипер, черен пипер, сол на вкус.

Първо трябва да си измием хубаво и да си почистим зеленчуците. Зелето и лука си ги нарязваме на ивици, морковите ги режем на колелца, а доматите на кубчета.



Взимаме си една тенджера и в нея си загряваме зехтина. След като го загреем, си изсипваме вътре зелето, праза, морковите, лука и сол на вкус.

Разбъркваме хубаво всичко това, докато зеленчуците омекнат.

После слагаме в тенджерата литър и половина вода, добавяме си и нарязаните домати и чесън.

Подправяме с червения пипер и дафиновия лист и оставяме супата да поври на котлона за около 25 минутки.

Много вкусна става тази зелева супа, а и е питателна и полезна. Тя наистина допринася за детоксикирането на тялото от излишните шлаки, мазнини и вредни вещества.

Спокойно можем да заменим с нея едно или две от храненията си за деня като ще се учудите колко бързо ще свалите излишните си килограми и ще влезете във форма.

Но и просто ей така да си я направите, без да имате нужда от диета, ще останете очаровани, защото е наистина много апетитна и няма нищо общо с гадната зелева супа от старото отслабване.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.