Стиска ли ви да научите какво разкрива за вас датата на раждане? (II част)

0
271

Ако седмицата е рождената ви дата, то тя е знак за мъдрост и интелигентност

Ако ви стиска и искате да научите какво разкрива датата на раждане за вас, можете да го направите в следващите редове.

датата на раждане
Ако седмицата е рождената ви дата, то тя е знак за мъдрост и интелигентност

Ето колко много неща издава рождената дата за вас:

6
Ако това е рождената ви дата, то вие сте родени под знака на честността, лоялността, любовта, разбирането, семейството и приятелството. Притежавате силно развито чувство за отговорност, талантливи сте и сте устремени към хуманитарните науки. Нерядко помагате на околните не само с практични съвети, а и с пари. На вас може да се вярва и поради тази причина приятелите и доверяват дори и най-интимните си тайни. Вие обаче сте болезнено ревниви, упорити, обсебващи и податливи на ласкателство.

7
Ако седмицата е рождената дата, то тя е знак за мъдрост и интелигентност. Смята се, че сте големи късметлии. Обичате да свързвате живота си с интелектуални дейности. Притежавате силен потенциал в научната сфера. Любители сте на самотата и сте ненадминати перфекционисти. Вашите отрицателни черти, са склонността ви към люти спорове, сарказъм, изолация, упорство и раздразнителност.



8
В нумерологията това число символизира контрола, патронажа и властта. Тези хора често намират призвание в политиката или пък стават експерти областта на корпоративното управление. Чувстват се много комфортно в позицията на шеф. Това важи и за интимната сфера от живота им. Твърде са егоцентрични и искат постоянно да ги хвалят. Съжалението им е много чуждо. Твърде са амбициозни, а в нередки случаи дори жестоки.

9
Несъмнено те са едни от най-сантименталните представители на календарния месец. Страхотни приятели, заинтересовани бизнес партньори и изключително романтични спътници в живота. Една от най-ярките им черти, е тяхната щедрост. Третират доста снизходително недостатъците на околните и прощават лесно обидите. Едни от малкото отговорни служители. Не обръщат обаче достатъчно внимание на финансите си. Харчат със замах и поради тази причина парите не се задържат при тях дълго време.

10
Те са едни от най-спорните личности. За тях важи принципа: „Или всичко, или нищо!“. Обичат простите и ясни действия и избягват интригите чрез хитри планове. Притежават огромно сърце и изключително чиста душа. Винаги успяват да привлекат вниманието на околните. За да реализирате целите и мечтите си, е нужно да ги визуализирате. Само така те ще бъдат изпълнени.

11
Те са хората с изключително силен духовен компонент. Още от детската си възраст те са тръгнали по пътя на милостта и вътрешното развитие. Материалните ценности, са последното нещо, което би привлякло вниманието им. Внимателно умеят да притеглят всичко, тъй като са наясно със силата на изречените думи. Никога няма да ви дадат лош съвет или препоръка. Когато го направят, те вече са направили преценка на последиците от всички възможни решения, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.