Стиска ли ви да научите какво разкрива за вас датата на раждане? (III част)

0
310

Фаталното число е най-спорно в нумерологията

Ако искате да научите какво разкрива за вас датата на раждане, можете да го направите в следващите редове.

датата на раждане
Фаталното число е най-спорно в нумерологията

Нумеролозите са категорични, че датата на раждане може да определи много по-точно характера ви от хороскопа.

Ето какво разкрива за вас датата на раждане:

12
Това, което ви отличава от останалите, е силната ви воля и положителното отношение към живота. Енергията, която струи от вас, е безкрайна. Умеете да балансирате с властта и сте отлични организатори. Имайте предвид, че това число е свещено за цялото човечество. Вие сте на този свят със специална мисия. Предстои ви велико бъдеще.



13
Фаталното число е най-спорно в нумерологията, тъй като обикновено с него се обозначава етапа на трансформация. Няма начин да оставите някой безразличен към вас. Стремите се към съвършенство през целия си живот. Винаги текат промени в живота ви – не само в личния, а и в служебния. Със сигурност вие не можете да бъдете описани с думата „стабилност“. Един от основните ви недостатъци е, че изпитвате непоносимост към околните. След кавга рядко бихте дали шанс на отсрещната страна, дори да сте наясно, че грешите. Освен това мързелът ви често е препъни камъкът към осъществяването на целите ви.

14
Числото принадлежи на онези от вас, които вярват в абсолютната свобода. Вие сте от хората, които категорично не обичат ограниченията, без значение от какъв тип са те. Ако някой се опита да ви ограничи, вие просто изчезвате от живота му и то завинаги. В пристъп на ярост губят контрол над себе си, за което съжаляват на по-късен етап. Силната ви сексуална възбудимост, която граничи с похот, е вашата характерна особеност. Дори и да са в сериозна връзка, те винаги търсят разнообразие и са склонни към изневяра. Нужно е да разпределят много внимателно финансите си.

15
На тази дата се раждат истински изобретатели, които имат много талант – не само технически, а и творчески. Реализират се отлично в професионален план. Това, което им липсва обаче, е търпение и дисциплина. Обикновено си мълчат, вместо да изразят открито недоволството си. Приемат твърде лично и навътре всички трудности и проблеми. Твърде са чувствителни и могат да се засегнат дори от най-малката критика. В същото време са много състрадателни.

16
Тези хора притежават аналитичен ум и са дълбокомислени. Нищо не може да издаде какви са истинските им чувства. В същото време са отговорни, възприемчиви, добре възпитани, щедри и… мистериозни. Притежават завидна интуиция. На младини избягват да изразяват мнението и несъгласието си. На по-късен етап обаче стават много по-силни. Въпреки това са доста предпазливи. Ненавиждат повърхностното отношение на околните. Когато решат да започнат връзка, то е повече от сигурно, че наистина изпитват много силни чувства, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.