Убиецът Северин извади най-нелепото оправдание за смъртта на Виктория Маринова!

0
507

Северин Красимиров потресе всички с оправданието си за това как е убил Виктория Маринова!

Циганинът Северин Красимиров, който уби Виктория Маринова, вече замисля план как да се измъкне от много дългата си присъда. Това става ясно от оправданията, които започна да измисля.

Виктория Маринова и Северин
Северин се оправдава за смъртта на Виктория Маринова

Според последната версия, ромът не е искал да убива журналистката, но така се е получило. Той разказал пред близките си, че я е ударил в носа, при което й потекло много кръв и понеже била легнала по гръб, се удавила в собствената си кръв.

„Каза, че не я е душил, нито я е изнасилвал. Кръвта от носа я е задавила.“ – твърди майката на убиеца.

Разбира се, веднага започнаха конспиративните теории, според които Вики всъщност не е убита от Северин, а той е натопен. За подобно нещо обаче няма доказателства на този етап.



Всичко сочи към Северин. Открити са негови дрехи в дома му, по които има ДНК от жертвата. Сравнено е с ДНК-то по трупа й и то съвпада.

В момента 21-годишният ром все още се намира в Германия, където избяга след убийството. Предстои да бъде екстрадиран в България, където да бъде съден.

Надеждите на адвоката му са, че ще успее да го изкара психично нестабилен и така да го отърве от по-голяма присъда. Това обаче ще е трудно, защото става въпрос за предумишлено убийство.

Версията на Северин, че Вики се е задавила, издиша доста, тъй като само преди ден майка му каза, че той й е казал, че не помни нищо от убийството, защото е бил пиян и надрусан. Сега пък се оказва, че си е върнал паметта и развива теории за смъртта на жертвата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.