Разгадаха предсказания на Нострадамус за 2019 година

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Нострадамус е написал книга с неговите пророчества в далечната 1555 година. Неговите изследователи разгадават пророчествата, за да разберем какво ни очаква

Според предсказателя светът, в който живеем ще изчезне напълно през 3797 година.

Нострадамус

Пророчествата на Нострадамус за 2019 г. са интересни

Но до тогава има още много години живот на планетата и много събития, които да се реализират.

Според изследователите и тълкувателите на Нострадамус, през 2019 г. ще се случат тези по-важни събития.

Годината ще бъде кармична. Всеки ще получи онова, което заслужава. Ще възтържествува справедливостта.2019 г. ще донесе отличен финансов просперитет. Но ако парите бъдат използване за благородни каузи, те ще останат при хората. В противен случай отново се очертава финансов недоимък, породен от финансови кризи.

От 2019 г. започва един всеобщ период, в който човешкото здраве ще се подобрява. Няма да има нови опасни и смъртоносни болести, а за вече съществуващите ще бъдат открити подходящи лекарства. Смъртността ще намалее.

Природните катаклизми ще продължат да разтърсват планетата. Ще има урагани в топлите страни. Северна Америка ще пострада от урагани, наводнения и земетресения.

Климатичните промени ще бъдат по-осезаеми. Затова влиятелни хора от цялата планета ще започнат активна работа за опазване на околната среда. Един от първите проблеми, по който ще  работят е борба със замърсяването на природата.

 

 

 

 

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар