Дони е кожа и кости: Ето как отслабна до неузнаваемост!

0
1550

Дони е брутално слаб, вече е направо плашещ!

Певецът Добрин Векилов – Дони притесни сериозно феновете си с външния си вид. Той се появи в „Шоуто на Слави“ преди няколко дни отслабнал до неузнаваемост.

Дони
Това е Дони днес

Талантливият изпълнител на „Кукла“ сподели, че е загубил голяма част от теглото си благодарение само на едно нещо. От месеци не приемал никакви бели храни.

В това число, както знаем, влизат брашно, сол, захар, ориз, мляко, сирене и още много други. Дони не яде такива продукти и резултатът е виден.

Певецът от няколко години спазва строги диети, които имат резултат. Сега обаче е постигнал истински рекорд в отслабването.



Самият Слави се уплаши от вида му и го попита дали всичко е наред със здравето му. Даже му предложи помощта си, ако има проблеми от този характер.

Бившият вокалист на „Атлас“ обаче отказа да признае, че има проблем и просто сподели, че външният му вид се дължи на храненето, което изпълнява от началото на година до днес.

Допреди 5 години Дони беше доста закръглен. Личеше си отдалеч, че е натрупал килца, които му пречат да изглежда добре.

Всъщност още като млад певецът имаше проблеми с теглото. Най-после обаче е успял да ги разреши, макар и по този доста краен начин.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.