След 20 години: Алекс Раева най-накрая стигна до своя първи албум! (ВИДЕО)

0
383

Алекс Раева най-после издаде албум, макар той да не е самостоятелен!

Цели 20 години трябваха на Алекс Раева, за да стигне до своя първи албум. Той обаче не дойде самостоятелно, а като част от група, научи TOPactualno.com.

Алекс Раева
Алекс Раева с първи албум

От 3 години певицата е вокалист на „Mind Trips“, където се чувства чудесно. Интересното е, че това е групата, от която тя тръгва в музиката.

Когато е само на 18 г., Александра и още няколко младежи създават този състав. В продължение на 3 години тя е част от него, преди да приеме предложението за работа на Слави Трифонов през 2001 г.

В „Шоуто на Слави“ Алекс Раева прекара 5 години, които я направиха звезда. През 2006 г. се наложи да напусне „Ку-ку бенд“ заради края на връзката си с Дългия.



Оттогава тя е самостоятелна певица, но без особен успех. Самият факт, че чак сега създава първия си албум, при това той не е самостоятелен, говори, че соловата й кариера не е цветуща.

Именно заради това Алекс започна и телевизионна кариера. Тя беше звезда в сериал, тв водеща, а отскоро е и озвучител на филми.

38-годишната певица не очаква песните й с групата да станат големи хитове, но все пак се радва на този албум. За нея той е плод на любовта към музиката.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.