Пипа Мидълтън стана майка: Честито!

0
326

Сестрата на херцогиня Кейт Пипа Мидълтън роди своето първо бебе. Щастливото събитие се случи днес в Лондон, преди малко

Пипа Мидълтън стана майка на момченце.

Пипа Мидълтън
Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс си имат момченце

Последното светско събитие, на което присъства бременната Пипа беше сватбата на принцеса Юджени.

Медиите не престанаха да я снимат и да коментират, че съвсем скоро принцовете Джордж и Луи и тяхната сестра принцеса Шарлът ще си имат първи братовчед или братовчедка.

35-годишната Пипа е страстен фен на спорта. Тя активно се занимава със сърф. Двамата със съпруга й Джеймс Матюс споделят тази своя страст.Бременната Пипа беше на почивка в Италия преди един месец. Папараци заснеха как двамата с Джеймс плуват в морето.

Когато забременяла тя много се притеснявала дали ще й се наложи да прекрати заниманията със спорт.

Но изчела доста научна литература, самата Пипа сподели в интервюта за британската преса. Научила, че умереният спорт не е заплаха за бебето. А когато майката е под постоянен лекарски контрол, няма риск.

Пипа Мидълтън
Пипа Мидълтън представя своята полезна гимнастика за бременни

Затова Пипа започна да води рубрики в медиите с полезни спортни съвети за бременни. Всички идеи, които дава на бременните, самата тя ги е изпълнила и е наясно какъв положителен ефект предизвикват.

Най-добрите спортни занимания за бременните са плуване и гимнастика. Карането на колело крие опасности, защото майката може да падне. Пипа е запален велосипедист, но се отказала, след като забременяла.

Ако една бременна жена не е била активен спортист, то поне трябва да се движи всеки ден, за да може да поддържа своите мускули. Освен това, при движение целият организъм се възобновява. Белите дробове работят активно, бъбреците не залиняват. Кръвта циркулира, разнася кислород до клетките. Мозъкът се оросява.

Здравето на майката гарантира здраве и на самото бебе.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.