Гала разкри най-голямата болка на дъщеря си Мари

0
507

Гала не се притеснява да споделя личния си живот в ефир!

Телевизионната водеща Гала, която е лице на „На кафе“ от началото на века до днес, не крие, че е имала както щастливи мигове в живота, така и нещастни.

Гала и Мари
Гала разкри болката на Мари

Онова, което през годините много е тежало на блондинката, е, че не е успяла да осигури на дъщеря си една хубава Коледа. Когато Мари е била малка, много й липсвало това, което вижда по филмите, а именно огромна фамилия на коледната трапеза и около елхата.

„Беше ми много тежко, когато като малка ми казваше, че й липсва огромната фамилия на Коледа, която все виждаше по филмите.“ – сподели Гала в ефира на Нова телевизия.

Мари е празнувала само с майка си и баба си. Баща й не е бил с нея, защото е разведен с тв водещата и има друго семейство. Вуйчо й пък живее със своето семейство в САЩ.



Сега девойката вече е голяма и не изживява толкова семейните празници. Тя дори предпочита да бъде на тях с приятеля си Константин, отколкото с майка си.

Любовта между двамата е много сериозна. Имат връзка от 4 години и дори имат планове за сватба. Коцето е син на колежката на Гала – Деляна Маринова – Джуджи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.