Съвети от Свети арх. Рафаил за хармония чрез Нели Конуей

0
1385

Сред многото Ангели, Свети арх. Рафаил е лечител. Той може да ви помогне да се излекувате телесно и душевно. Ето какви съвети за хармония ни дава чрез Нели Конуей

Когато се молим на Свети арх. Рафаил, трябва да го молим да ни излекува от всяка болка, да победи мрака в нас, да насочва Светлината към нас, за да можем да се заредим с положителна енергия.

В сайта psihobg.com е поместена чудотворна икона на Свети арх. Рафаил.

Иконата е  дело на зографа Стоян от Велико Търново.

Вече има много хора, които са били излекувани с помощта на чудотворната икона.



archngel-rafael
Свети арх. Рафаил е голям лечител

За нея говори и Георги Петков от Горна Оряховица, който получил огромно облекчение, след като се молил на Свети арх. Рафаил чрез въпросната икона.

Ето какво сподели със своите български приятели Нели Конуей във Фейсбук:

„Въпрос – защо някои хора се излекуват бързо с ангелите, а други не. Как да се справим с чувството на вина, ако нашите приятели, клиенти не се излекуват.

Нели Конуей отговаря: Ето моя опит:

Израснах и цял живот съм била около лечители.

Близките, приятелите ми бяха доктори, лечители и даваха цялото си сърце да помогнат.

Наблюдавах ги как страдаха да излекуват другите. Като тях и мен ме мъчеше болката, че не всички се оправят бързо, чувствах се тъжна и виновна когато приятелите ми, клиентите ми не можеха да се излекуват напълно или им отнемаше много дълго време.

Без значение колко много усилия влагах, без значение колко много силни ангели ще извикам да ги лекуват, крайният резултат беше между тях и Господ.

Когато попитах Архангел Рафаил, водачът и най-силният от всички лечители, защо е така, той ми каза следното:

arhangel-rafael
Това е чудотворната икона на Свети арх. Рафаил от търновския зограф Стоян

“Скъпо дете, всичко зависи от душата. Когато правиш лечение трябва да намериш психологическите причини, който са предизвикали проблема, да разбереш дали човекът иска да се излекува на емоционално, духовно и физическо ниво.

Ако той не е готов, лечението и балансирането ще са за кратко време и заболяванията бързо ще се проявят отново, понякога дори в по-тежка форма или в друга част на тялото.

Моля те, не се чувствай виновна, ако някои хора не искат да се излекуват, това е начинът по който те учат техните уроци. Пълното излекуване става тогава когато си готов да освободиш контрола.

Когато вярваш и се довериш на течението на живота, оставиш любовта да изпълни цялото ти същество, тогава ти ставаш едно с Господ, нашия Създател.

Когато искаш пълно излекуване, ти трябва да промениш мисленето си и да правиш съзнателни, мъдри избори в живота.

За някои хора може да отнеме повече от един живот да научат уроците и не е твоя отговорността за техния живот. Техните кармични уроци не са свързани с теб като лечител.

Като лечител ти правиш всичко по силите си, но душата прави изборът да се излекува напълно или не, и колко бързо.”

Това съобщение от Архангел Рафаил донесе мир и спокойствие в сърцето ми, голямо облекчение и приемане на волята на клиента и на Господ.

Освободих вината и отговорността за другите. Осъзнах също, че всичко е свързано с любовта към себе си.

Една позната в Хаваи беше в кома в продължение на няколко месеца. Когато се върна ми разказа как ангелите и помагали на другия свят и лекували докато тя се научи да обича себе си.

Безусловната любов към себе си е най-добрият лечител. Обичайте, приемете и уважавайте себе си такъв какъвто сте в този момент.

Простете на себе си за грешките, които сте допуснали, помирете се с миналото.

Обичайте себе си. Помогнете си сам, за да ви помогнат и Ангелите.“

Отново благодарим на Нели Конуей и на Свети арх. Рафаил за огромната мъдрост, от която можем да се възползваме всички ние, за да бъдем здрави, усмихнати и щастливи!

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.