Внимание! Тези прически ви придават евтин вид (I част)

0
253

Опитайте се да се дистанцирате от тях

Знаете ли, че дори да сте облечени в най-скъпия и елегантен тоалет, то някои прически могат да ви придадат евтин вид?

прически
Опитайте се да се дистанцирате от тях

В следващите редове ще ви разкрием кои са онези прически, които биха могли да ви изиграят лоша шега. Сигурни сме, че след като вече сте наясно с тях, никога не бихте си позволили да ги приложите, ако искате да изглеждате зашеметяващо.

Ето кои са тези прически:

Плитки
Специалистите коафьори са категорични, че ако сте над 12-годишна възраст, то тогава плитките определено не биха ви подхождали, поне не в чистия им вид като на Пипи Дългото Чорапче.
Ако обаче все пак държите косата ви да е сплетена, то можете да заложите на алтернативите на обикновените плитки като френски плитки, рибена кост, тип водопад и др.



Опашка с ластик
Опашката с ластик е сред класиката в жанра. Знаете ли обаче, че дебелите цветни ластици не са признак на добър и изискан вкус? Дори напротив. Може би сте забелязали, че във филмите, те винаги са символ на провинциализъм. Стилистката Дина Шерер съветва да се отнасяте по-внимателно към подобни аксесоари. Припомнете си Кари Брадшоу в „Сексът и градът“, според която платнените ластици важат само в банята.

Много по-добре би било да замените платнените цветни ластици с тънък ластик с цвета на косата. Ако все пак сметнете, че се откроява твърде много от гривата ви, то винаги можете да поправите това. Вземете кичур коса и увийте върху ластика. По този начин ще коригирате дефекта бързо и лесно.

Висок кок с усукване
След появата на кока с усукана навън коса, тип „фонтан“, тази прическа бързо се превърна в тенденция. Със същата скорост обаче, тя престана да бъде такава. Съгласете се, че ако имате дълга и гъста коса, „пакетът“ върху главата ви ще ви стои така, сякаш имате втора глава. Ако въпреки всичко не обичате да ходите с разпусната коса, то тогава е добре да заложите на естествените, небрежно разпуснати кокове.

Коса, прибрана с шнола, тип „щипка“
Несъмнено това е една от онези прически, които са в състояние да ви накарат да изглеждате евтино, без значение от изискания тоалет, на който сте заложили.
Несъмнено щипката е бързо и лесно решение за събиране на разпуснатата коса, когато ще влизате в банята или пък ще чистите у дома. Ако обаче ще излизате навън, дори това да е до магазина, е добре да заложите на нещо по-елегантно, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.