Внимание! Тези прически ви придават евтин вид (II част)

0
241

Със сигурност не бихте искали да изглеждате като „провинциалистка“

В първата част на този материал ви запознахме с някои прически, които са в състояние да провалят перфектната ви визия и да ви придадат евтин вид.

прически
Със сигурност не бихте искали да изглеждате като „провинциалистка“

В следващите редове ще ви разкрием и останалите прически, от които е добре да стоите далеч.

Ето кои са тези прически, които могат да ви накарат да изглеждате нелепо:

Къдрава коса с прав бретон
Това е една от онези прически, които се използват и днес. Вероятно често пъти сте виждали дами с такива прически на събития като дипломиране, корпоративни събирания или пък семейни тържества. При все, че тази прическа се харесва от мнозина, тя стои така, сякаш върху главата си имате две различни прически. За да не изглеждате нелепо, можете да замените къдриците с естествени вълни.



Ефектът на мократа коса
Това е една от онези прически, които отдавна не са на мода. Ако все пак ви допада, можете да заложите на нея, но с лек ефект на мокра коса и то само в случай, че ви предстои да ходите на парти. Не прекалявайте обаче със стилизиращите продукти, тъй като в противен случай ще направите косата си да изглежда като мазна.

Опашка на тила с гладко сресана коса отпред
Два са видовете опашки, които изглеждат стилни – високите и ниските. Имайте предвид, че ако заложите на опашка на тила, не само ще си лепнете етикета „провинциалистка“, а и ще направи косата ви да изглежда мазна и рядка. Със сигурност не бихте искали това.

Ако се затруднявате с изпълнението на висока опашка, то тогава заложете на ниската. Не забравяйте, че трябва да добавите малко обем в горната част на главата. В противен случай прическата ви ще изглежда така, сякаш косата ви е мазна.

Къдрици с лак за коса
Един от признаците на евтиния стил, са твърдите къдрици, които не се страхуват от вятъра. Препоръката на стилистите е да заложите на възможно най-естествените прически и небрежни къдри. Не забравяйте, че усилията, които сте положили, за да направите прическата си, не трябва да личат и всичко трябва да стои като естествено.

„Невидимите“ фиби, които са видими
Задачата на „невидимите“ фиби, е да фиксират незабелязано свободните кичури. Както става ясно от наименованието им, те не трябва да се виждат. Съветът на експертите е да използвате фибите по два начина. Единият е като си купите фиби с цвета на косата и ги скриете под нея. Другият начин е да заложите на светли и елегантни фиби, които да използвате като аксесоар. Но пък в никакъв случай не си позволявайте да прекалявате с броя им, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.