Внимание! Тези вещи носят лош късмет

0
678

Избавете се от тях по най-бързия начин

Още от древни времена хората се съобразяват с някои суеверия и имат ритуали за късмет. Всичко това е заради факта, че се надяват да се избавят от лош късмет.

лаш късмет
Избавете се от тях по най-бързия начин

Пазейки с амулети дома си или себе си, те вярват, че ще ги сполетят само хубави неща. Имайте предвид обаче, че така както съществуват предмети, които носят късмет, така съществуват и такива, които носят лош късмет.

В следващите редове ще ви запознаем с предметите, които носят лош късмет. Ето кои са те:

Кактуси
Колкото и да ви харесват тези растения, трябва да знаете, че ако ги отглеждате в дома си, те ще ви донесат лош късмет. Имайте предвид, че до голяма степен растенията, които отглеждате, определят енергията в дома ви. Според мнозина, бодливите растения имат лоша вибрация и могат да окажат пагубно въздействие на връзката с партньора ви.



Люлеещи се столове
Макар мнозина за считат люлеещите се столове като мебел на аристократите, то те също са в списъка на вещите, носещи лош късмет. Може би само като чуете люлеещ се стол, си представяте как сте се настанили уютно в старовремски стол и се полюшвате напред-назад, докато гледате любимото си предаване по телевизора.

Със сигурност тази мисъл би изкусила всеки един. Но веднага трябва да си спомните и това, че люлеещите се столове са в списъка на вещите, които носят лош късмет. В такъв случай едва ли бихте искали да се възползвате от уюта, който създава тази мебел. Според суеверията не е добре да държите люлеещ се стол у дома, тъй като когато е празен, той приканва злите духове, които ще го запълнят и ще ви донесат лош късмет.

Спрели или развалени часовници
Много хора продължават да държат в домовете си часовници, които са развалени или отдавна са спрели, без дори да си дават сметка за това, че с тях ще си навлекат беди на главата. Според фън шуй, всички счупени или повредени предмети, които съхранявате в дома си, оказват пагубно влияние на добрата енергия. Казано с други думи, те носят лош късмет. Не са никак малко хората, които твърдят, че развалените и спрели часовници дори са покана към смъртта.

Със сигурност, след като научихте кои са вещите, носещи лош късмет не само на вас, а и на дома ви, няма да искате да ги задържите. Вероятно си давате сметка, че би било много по-добре да се избавите от тях, отколкото да си навлечете неприятности, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.