Изберете си тиква и научете какво ви очаква в близко бъдеще

0
482

Отделете 2 до 3 минутки. Повече няма да ви бъдат необходими, за да надникнете в своето близко бъдеще с помощта на тиква. Доверете се на своята интуиция

Всичко, което трябва да направите е да разгледате снимките с тикви.

тиква
С помощта на тиква гадаем бъдещето

Харесайте си една от тях.

След това прочетете написаното. То ще ви каже какво предстои да ви се случи в близко бъдеще.

Тикви в полето



Ако сте си харесали снимката с тиквите, които все още не са прибрани от полето, вие усещате, че ви предстои много работа през следващите 2-3 седмици. На работното място ще ви натоварят с допълнителни ангажименти. Но е възможно у вас да ви се наложи да започнете ремонт или да вършите друга работа.

тикви
Тикви в полето

 

тикви
Много тикви на куп

Много тикви на куп

Ако сте си харесали тази снимка, предстои ви да имате нови придобивки. Може да получите наследство, за което не сте подозирали. Може да спечелите от лотарията. Възможно е да ви дадат премие на работа. С тези пари вие ще си купите онези неща, които желаете да имате от известно време.

тикви
Малки и големи тикви

Малки и големи тикви

Ако сте си харесали тази снимка, вашето семейство предстои да се увеличи с нови членове. Децата ще доведат в дома ви снаха или зет. А може да научите, че ще ставате родители, баби и дядовци.

тикви
Три тикви

Три тикви

Ако сте избрали снимката с трите тикви, съвсем скоро ще срещнете нови приятели. Тази среща може да се осъществи навсякъде – на гости, по време на обучение, в командировка, на екскурзия. Мястото не е важно. Но с тези нови хора ще изградите чудесни дълготрайни приятелства. Ще можете да се забавлявате и да си прекарвате време чудесно заедно.

тикви
Тикви върху ремарке

Тикви върху ремарке на трактор

Ако сте избрали тази снимка, съвсем скоро ще научите, че ви предстои повишение в службата. Вие ще израснете в кариерата си. Предстоящото повишение ще изисква повече работа и по-голяма отговорност. Но пък ще получавате по-добра заплата. Ще имате възможност за нови контакти и други интересни преживявания.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.