Всички го познаваме: С това растение магия не ви лови! (С него привличате и пари)

0
464

Това растение го познава всеки

Това растение гони магиите далеч от вас и дома ви.Това е ментата, която лекува корема ни, когато я варим като чай. Но растението има изключително много приложения в езотерично отношение.

растение
С това растение магия не ви лови

Ментата притежава много свойства в това отношение. С нея се установява връзка с мъртвите ни роднини, възстановява душевния ни покой, защитава ни от зли хора и помисли.

Ментата осигурява мир, хармония и спокойствие в дома и семейството. За да постигнете душевна хармония добре е поне веднъж на ден да изпивате по чаша с ментов чай.

Искате ли да имате спокоен сън може да си направите възглавнички с мента. Добре е те да бъдат от бял плат и да ги разположите по цялото легло, на което спите.



Не е необходимо да са големи. Единственото условие е да сменяте ментата вътре на всеки три месеца.

Друго незаменимо свойство на ментата е, че гони злите духове и привлича добрите.

Искате ли да изгоните злите сили от дома си трябва да наберете клончета и листа от това растение на растяща или на пълна Луна. В дома си след това може да ги разположите произволно.

Искате ли да призовете в къщата си добрите духове, трябва да направите следния ритуал.

Правите достатъчно на брой китки от мента, набрани при растяща Луна. Трябва да ги разположите на всички ъгли в жилището си, включително и на входната врата.

За целта е необходимо предварително да изброите колко ъгли има апартамента ви.

С ментата може да привличате пари и късмета към вас. Ако изпитвате нужда от пари просто поставете листа от растението в портмонето си.

Искате ли ад привлечете късмет и благополучие е необходимо да носите няколко листа от мента в десния си джоб. Условието е периодично да ги сменяте.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.