Стойчо Керев ни потапя в бъдещето на човечеството (+видео)

1
552

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост обсъждат една изключително важна тема. Нашето предопределение като разумни и мислещи индивиди не се харесва на всички

В сезон 04, епизод 01 на „Новото познание“ гостува писателят визионер Димитър Недков.

Стойчо Керев
Стойчо Керев

Коментарите на Димитър Недков са интересни.

Човечеството винаги е било подложено на определена цензура. Всеки, който се е опитвал да руши статуквото е бил определян като еретик, а днес като популист. Защото за управляващите е много по-лесно хората да бъдат държани в невидение и в подчинение.

Но в момента на планетата Земя текат определени еволюционни процеси. Съзнанието на всеки човек започва да се пробужда. Той задава въпроси и търси отговори.



Съвременният човек води труден живот, защото всичко около нас е изключително объркано. Прекалено много неизвестни и несигурност има около нас. Човек първо живее с надеждата. А след това идва мястото на страха.

В миналото промяната в съзнанието е свързано и с бягане от стария свят. Затова преди столетия много хора са напускали своите родни места и са емигрирали по други континенти. Те са търсели не просто нови хоризонти за работа и за живот, но и за свобода. Днешният човек, обаче няма къде да избяга.

Още интересни факти ще научите от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на писателя Димитър Недков от видеото долу.

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Вярно е това,но истинската причина е в хората,в нас самите !!!! Много жалко е,че хората си създават проблемите .Няма уважение между хората.Липсва все още съзнанието и състраданието в много от хората.Когато започнем да се подкрепяме и да мислим един за друг,тогава светът ще стане по-добър !!! Сега всичко се гради върху парите,върху материалните изгоди,върху надмощието,егото на човека също е причина,както и егоизмът .

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.