Настана времето на Скорпион (вижте какво очаква представителите на зодията)

0
567

Настана времето на зодия Скорпион. Провокативни, загадъчни, понякога плашещи, представителите на осмия знак в зодиака са уникални

2018 е годината на Жълтото земно куче, според китайския хороскоп.

Скорпион
Зодия Скорпион (22 октомври до 21 ноември)

Знакът ще се промени на 4 февруари през 2019 г. Тогава ще се появи знакът Глиган.

Пред вас остават още три месеца, през които трябва да се възползвате от възможностите на Жълтото земно куче.

Този знак е важен за вас, защото ще ви помогне да разрешите своите лични проблеми, свързани с любовта.



Много хора смятат, че вие сте студени и затворени. Че не умеете да обичате и да изразявате своите емоции. До края на периода на Жълтото земно куче вие ще успеете да покажете на своята половинка, че наистина изпитвате чувства към нея.

Вие ще решите дали това ще бъде поредица от дребни изненади. Дали ще започнете по-често да организирате уикенди само за вас двамата. Дали ще направите така, че все по-често да вечеряте на свещи само двамата.

Вдъхновението ви ще бъде провокирано от Жълтото земно куче, а вие ще действате според същността на своя партньор.

Ако сте сами в живота, точно защото вашата сдържаност вие е пречила да се отдадете на емоции и чувства, до 4 февруари обезателно ще си намерите другар в живота. Той може да е вече някъде около вас, но вие да не сте му обърнали внимание. Жълтото земно куче ще ви помогне да реализирате своята мечта по най-добрия начин.

И ако в любовта трябва да бъдете по-отворени, по-смели, по-романтични, на работа и в бизнеса трябва да бъдете изключително концентрирани. Доверявайте се най-вече на здравия си разум. Преди да предприемете нови начинания, много добре проучете плюсовете и минусите.

По принцип вие не сте хора, които подхождате повърхностно към нещата, но до януари 2019 г. трябва да бъдете нащрек. Възможно е да се появят подводни камъни.

Не споделяйте своите идеи и амбиции предварително, защото сами си знаете, че около вас има и завистливи хора. Те могат да създадат неприятни интриги или да провалят вашите начинания.

Като цяло няма да изпитвате финансови затруднения до края на годината. Няма да имате и сериозни здравословни проблеми. Ако се храните рационално и са обличате топло, даже и вирусите ще ви подминават.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.