Не приемайте тези подаръци, ако искате да си навлечете неприятности

0
478

Вярва се, че всеки от тези предмети е натоварен със солидна доза отрицателна енергия

Колкото и невероятно да ви звучи, някои подаръци наистина биха могли да ви навлекат неприятности.

подаръци
Вярва се, че всеки от тези предмети е натоварен със солидна доза отрицателна енергия

Дори голямата българска пророчица Ванга е казала, че човек трябва да се радва на някои подаръци, а от други да се пази.

Истината е, че някои подаръци носят отрицателна енергия и поради тази причина е добре да се предпазим от тях.

В следващите редове ще ви разкрием кои са подаръците, които биха ви донесли нещастия и неприятности, и какво е нужно да знаете, за да се предпазите от тях:



Нож
Всички остри и режещи предмети като ножове, ножици и др., човек трябва да си набавя сам. Имайте предвид, че в предметите с остриета се натрупва много повече отрицателна енергия, отколкото във всеки друг предмет. Ако все пак някой много упорито настоява да ви подари нещо такова, то трябва да си го откупите, макар и срещу символична сума.

Портмоне
Ако приемете празно портмоне като подарък, то рискувате много сериозно да изпуснете паричния си късмет. В него може да бъде пусната дори само една стотинка, но в никакъв случай не трябва да бъде подарявано празно. По-добре би било да откупите този подарък, за да не ви избяга късметът.

Часовник
Всеки знае, че часовникът отчита времето. Неоспорим факт е, че понякога те изостават или пък спират. За да не допуснете този подарък да се превърне в символ на края на щастливия ви живот, то е добре да платите няколко монети за него на този, който ви го подарява.

Перли
Този подарък може да ви навлече не само неприятности, а болести и загуби. В много страни по света перлите са символ на безутешните сълзи на сираци и вдовици.

Носна кърпа
В културата на много народи по света има традиция на погребалната церемония да се раздават носни кърпи. Поради тази причина се смята, че те са тясно свързани със сълзите и тъгата. Освен това хартиените носни кърпи, са много по-практични…

Огледало
То е твърде мистериозен предмет и поради тази причина не бива да си позволявате да го подарявате или получавате с лекота. Вярва се, че този подарък може да отнеме красотата, жизнеността и младостта на човека, който го получава. Особено много трябва да се пазите от антични огледала.

Ръкавици
С използването им са свързани редица магически ритуали, имащи за цел манипулиране на личността. Въпреки това трябва да знаете, че какъвто и да е подаръкът, ако той е поднесен с чисто сърце и мисли, не може да ви споходи нищо лошо, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.