Датата ви на раждане ще разкрие огромна тайна. Научете каква е тя! (II част)

0
297

Със сигурност ще останете очаровани от точността

В първата част ви разкрихме огромната тайна, която разкрива датата на раждане на хората, които са под закрилата на кучето.

датата
Със сигурност ще останете очаровани от точността

В следващите редове ще ви разкрием характеристиките на останалите животни, на които отговаря датата ви на раждане.

Ето какво разкрива датата ви на раждане:

Мишка
В случай, че вашата дата на раждане отговаря на това животно, то несъмнено вие имате хипнотизиращ блясък в очите. Той ви прави да изглеждате изключително привлекателни за околните. Наистина сте твърде интересна личност и много хора търсят вниманието ви. Всички те биха се радвали да ви виждат по-често. Една от отрицателните ви черти, ако изобщо може да бъде определена като такава е, че сте прекалено чувствителни. Това до известна степен затруднява околните, тъй като са принудени да подбират много внимателно думите си, когато комуникират с вас, за да не ви наранят.



Лъв
Ако сте под закрилата на царят на джунглата, то вие несъмнено обичате пътешествията и света като цяло. Обикновено избягвате ситуациите, в които нещата вървят към скандал. Не обичате да стоите дълго време на едно място. Родени сте лидери и знаете как тактично да получите всичко онова, което желаете. Хората обожават начина, по който се държите с тях. Вие пък обичате вниманието им и това ви прави доволни.

Котка
Двете думи, които ви описват най-точно, са привлекателна и възхитителна личност. Понякога сте доста срамежливи, но въпреки това не можете да скриете остроумието си. Понякога обичате да оставате насаме със себе си и мислите си. Обичате да изследвате различни неща. Когато обаче нещо ви ядоса сте способни да изригнете като вулкан. Свободолюбиви сте, но не обичате непознатите хора. Верни сте на приятелите си.

Костенурка
Вие сте изключително добър човек, дори сте перфекционист. Никога не си позволявате да лицемерничите зад нечий гръб. Именно поради тази причина околните ви обичат толкова много и ви ценят. На вас наистина може да се разчита. Освен това сте изключително щедри.

Гълъб
Несъмнено вие символизирате щастието. В състояние сте да вдъхнете надежда на околните, колкото и мрачно да изглежда всичко. Можете лесно да разпознаете доброто. Хората обичат да ви следват. Ненавиждате лицемерните хора и всячески ги избягвате. Изключително сте организирани във всичко, което правите.

Пантера
Вие сте една истинска мистерия. Много е трудно някой да ви раздразни, тъй като лесно се справяте с всякакъв натиск. Понякога се отпускате като клюкарствате с ваши близки или приятели. Много сте позитивни и се стараете винаги да постъпвате честно.

Маймуна
Нетърпеливи и хиперактивни, са думите, които ви описват най-точно. Обожавате когато сте център на вниманието. Знаете много добре, че сте уникални и всячески се стараете да го покажете на околните. Притежавате завидна интуиция, която никога не ви подвежда, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.