Тези неща във визията на дамите отблъскват мигновено мъжете

0
822

Бъдете особено внимателни при подбора на аксесоарите

Едва ли някоя дама би искала да направи грешка във визията си, която да отблъсне мъжете.

визията
Бъдете особено внимателни при подбора на аксесоарите

За да избегнете тези грешки във визията си обаче, трябва да сте наясно с тях.

В следващите редове ще ви разкрием кои са грешките във визията на давите, които отблъскват мигновено представителите на силния пол.

Ето ги и тях:



Панталон с висока талия
Ако подберете правилно дънките с висока талия, те могат не само да подчертаят талията ви, а и да издължат визуално краката ви. Според мъжете обаче този тип панталони в никакъв случай не прави женската фигура по-приветлива. Според тях, облечени в такъв панталон дори и високите момичета изглеждат значително по-ниски, а стройните им бедра сякаш стават по-дебели. Ако все пак панталоните с висока талия са ви любими, то е добре да ги съчетавате с къс топ.

Маратонки и гуменки
Трябва да знаете, че мъжете изобщо не харесват маратонките и гуменките, колкото и вие да ги обожавате и да са ви удобни. Силният пол в никакъв случай не намира дамите, обути в маратонки или гуменки за привлекателни. Най-добре е да забравите за любимото ви съчетание – гуменки и рокля. Много по-добре би било да заложите на класически обувки, пък било то и ниски.

Чантичка за кръста
Чантичките за кръста несъмнено надминаха по популярност модела крос боди. Те могат да бъдат открити във всеки един магазин. Няма никакво съмнение, че тази миниатюрна красавица е много удобна и практична. Със сигурност много би ви се искало и вие да прекарате една такава през кръста си. Мъжете обаче свързват този тип чантички с битака. Поради това може би е по-добре да заложите на вечната класика при подбора на аксесоари.

Мрежест чорапогащник под скъсаните дънки
И тази модна тенденция остава неразбираема за силния пол. Те моментално сбръчкват вежди, щом видят как тъмният чорапогащник се подава изпод съдраните дънки. В този ред на мисли, е добре да се уверите, че нямате планирана среща следващият път, когато решите да заложите на гръндж стила.

Слънчеви очила с необичайна форма
Трябва да сте наясно, че само вие намирате екстравагантните очила за стилни, модерни и младежки. Представителите на силния пол изобщо не смятат така. Разбира се няма никакво съмнение, че ако имате аксесоар с нетрадиционна форма, ще успеете да привлечете лесно мъжките погледи на улицата. Те обаче в никакъв случай не биха ви направили да изглеждате по-съблазнително в очите им, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.