Тази чудотворна икона на Пресвета Богородица доказано помага

10
10528

Една малко позната чудотворна икона на Пресвета Богородица доказано помага на вярващите. Обръщайте се  с молитва и с вяра към нея

На нашата поща получихме писмо от сем. Йорданови. Те ни написаха, че се молят на въпросната икона.

Чудотворна икона Пресвета Богородица
Чудотворната икона на Пресвета Богородица

Винаги постигат чудесни резултати.

Иконата на Пресвета Богородица е странна на пръв поглед.

Божията майка на нея е сама, без Младенеца. Има 7 стрели.



Наричат уникалната икона  „Смекчаване на злите сърца“ или „Седмострелна”.

Тази икона много рядко може да бъде видяна в българските храмове за разлика от руските. Но тя има особена сила. Когато хората са раздразнителни, бързо се палят, гневят се, постоянно недоволстват.

Затова наричат тази икона „Смекчаване на злите сърца“. Хората да се успокоят, да укротят своя гняв, да бъдат по-смирени. Да не избухват конфликти, които могат да завършат с големи бедствия.

В миналото използвали тази икона и когато се стигало до военен конфликт, за да бъдат избегнати безсмислени войни.

Въпросната икона помага при конфликти в семействата, на работното място, между съседи и при други ситуации.

Както винаги, така и при конфликтни ситуации, Божията майка поема върху себе си грозните човешки емоции, които я пронизват като стрели по тялото. А тя със смирение понася греховете на живите хора.

Ние не си даваме сметка, защото сме и доста неграмотни по отношение на духовните неща, колко е трудна работата на Пресвета Богородица в Рая.

Тя съвсем не почива, а постоянно се застъпва за онези, които й се молят и търсят помощ.

Най-праведната жена на света се е нагърбила да понася греховете на нас грешните и лоши хора.

Само при тази мисъл, би трябвало да се замислим и да преосмислим своето поведение.

Не е необходимо да се държим лошо едни с други, за да не товарим Божията майка с излишни грижи.

Когато застанете пред тази икона, трябва да се помолите смирено и да поискате от Божията майка да ви помогне да бъде запазен мирът, разбирателството, хармонията и хуманните отношения.

Изплачете своят а мъка с лични думи. Въпреки, че има готова молитва, най-силни са онези молитви, които извират от сърцето. А не онези, които са наизустени и издекламирани.

Всяка молитва трябва да завърши с АМИН!

Сърдечно благодарим на сем. Йорданови, че споделиха с нас своя духовен опит!

 

loading...

10 КОМЕНТАРИ

  1. Може ли информация къде се намира в България тази икона
    С уважение Кирилова

  2. Аз закупих копие на тази „Смекчаване на злите сърца“ от град Добрич -Храм-Църква „Георги Победоносец“ на центъра в Град Добрич до градския парк -градина .Преди година ,от Русия е имало посещение на този Храм и са донесли тази икона -копие и разрешение да се купува от молители граждани хора .Аз също не бях я виждала Тук в България .Попитах за нея и ми предложиха копие Купих си 7 броя и раздадох на близки и приятели .Ефекта е невероятен и бърз Аз лично усетих това ,затова Ви пиша .Подарила съм и на Общината ТУК .Мога да Ви купя и изпратя ако упоменете адрес .Обръщам се към госпожа Кирилова която е написала коментар тук под статията .с уважение Трифонова .

    • Здравейте госпожо Трифонова.На каква цена е?Бихте ли закупили една икона за мен? Напишете ми къде да ви изпратя парите. Благодаря ви!

  3. Проявявам интерес и искам да попитам евентуално за закупуване на иконата,ако има възможност „Кинчи“ срещу заплащане и посочен адрес да изпрати по куриер за моя сметка.

  4. Специално ,поради инереса Ви Ирина ,ще закупя копие на Иконата -„Усмиряваща лоши сърца“,ако има такова налично в Храма .Утре е събота .Възнамерявам ,да отида до там град Добрич ,да купя за Вас ,бих го извършила с радост .
    Ще изпратя до екипа сайта няколко копия още да раздаде на хората които я искат !!!Тази Мила Госпожа Богородица .
    Ще купя около 20 броя те са по един лев .Не желая пари ,за услугата.Аз сделка не правя с БОГ .Аз не продавам нито купувам моята приятелка Усмиряваща враговете ми .
    Аз ще принеса моя дар почтенност ,морал ,уважение ,благодарност ,категорична сигурност в закрила ,вяра ,надежда в доброто и любов с която започвам всяко начало .и за Край слагам още любов .

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.