Месецът на раждане издава характера ви (Виж каква си според него)

0
259

Месецът на раждане издава какъв човек си

Рожденият ви месец издава вашите личностни черти и качества. Месецът на раждане издава житейските ви преживявания.

месец
Месецът на раждане определя характера, сн. Фейсбук

Така може да опознаете и вашата най-голяма сила, която да използвате в ежедневието си.

Септемврийските дами са дисциплинирани и много крайни. Не прощават, ако ста ги наранили.

Момичетата, родени през април са дипломати. Лесно се общува с тах, но обичат някой да им посвещава времето си. Много ревниви са, но крият това качество.



Пазете се да не избухне, че става страшно.

Бързи, прекалено нетърпеливи, но родени с късмет. Родените през декември могат да излязат от всяка ситуация като победители.

Януарските девойки са консервативни и сериозни, но много амбициозни.Рядко се ядосват и избухват, но случи ли се, да не си им насреща.

Момичетата, родени през май са много верни на принципите си. Имат тежък характер, с който се бори всеки мъж, който се влюби в тях.

Юлските дами са много мистериозни. Не позволяват на всеки да ги доближава. Много са почтени и избягват конфликтите.Учтиви са с всеки и рядко се хвалят.

Творчески, комуникативни и любопитни са жените, родени през юни. Но нямат спирка на езика и често разкриват тайните, за които сме ги помолили да мълчат.

Октомврийските жени са с твърд характер, демонстрират сила и независимост. Но са много емоционални. Рядко плачат пред други хора, но когато са сами си отварят душата.

Февруарските девойки имат абстрактно мислене. Не всеки ги разбира. Често променят настроението си и затова се отнасяйте с тях с търпение. Но са страшно романтични.

Августовските момичета са уникална комбинация от голямо сърце и егоизъм. И макар да имат уникално чувство за хумор и са много весели, не позволяват да им се качат на главата.

Ноемврийската дама винаги е с крачка напред пред останалите. Знае как да покори мъжа. Никой не може да се гаври с нея.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.