Трябва ли да търсим пламъци близнаци и сродните души?

0
596

Съществуват ли сродните души или са мит? Какво представляват пламъци близнаци? Сега ще научите и сами ще започнете да ги разпознавате

Има хора, които казват, че след като са срещнали човек за първи път и са разговаряли дори и за кратко, са установили, че изключително много си допадат. Бързо се заражда приятелство, което може да продължи вечно.

Хората са открили  сродните души?

Писателят Лий Каръл е автор на книгата „Крион: Партньорство с Бог”.

Крион представлява космическо същество, което никога не е било в човешко тяло, но предава  послания, които  са записани от  Лий Каръл в периода  1989 до 1993  г.



srodni-dushi
Сродните души

Лий Каръл е  издал 12 книги, който вече са преведени  на български език.

Посланията на Крион информират за новите промени в  човешкото съзнание.

Същността на Крион е да служи и той избрал на служи на Всевишния като помага на хората.

Ето малък откъс от книгата на Лий Каръл, качен в psihobg.com.

„Въпрос:

Чувал съм  за „сродни души“ и за „пламъци близнаци“.

Може ли самият Крион да ни обясни  по какъв начин бихме могли  да привличаме тази енергия в своя живот?

Отговор:

Неочаквано някой човек (без значение на неговия пол) се появява  в живота ви и  направо ви „поваля“ със своето  присъствие.

Може да не ви е казал абсолютно нищо или  да не е  дружелюбен, но във вашите очи човекът крещи: „Познавам те!“

Това е една от особеностите на сродните души или на пламъците близнаци.

Много може да се разказва за пламъците  близнаци и за сродните души.

Невероятно  верни неща са били канализирани и от граф Сен Жермен – един  истински специалист в областта на  човешката алхимия.

Важни  съвети:  Креон напомня, че когато  намерим такъв човек – сродни души или пламъци близнаци, не съществува  астрален закон, който да ни задължава непременно, че  трябва да бъдем заедно.

Обикновено сродните души са ви били познати от миналото, защото сте  имали някакви взаимоотношения с дадения  човек в миналото.  Срещата с такива хора  е реална, но всеки от вас има свой нов път за извървяване и затова не трябва да притеснявате от разпознатите души близнаци.

Много често сродната душа или пламъкът близнак от минал живот са само „разпозната кармична енергия“, а не знак от Вселената да се впуснете в романтична връзка. Това привидно романтично послание често е фалшиво, поради наличието на разтърсваща енергия от минал живот.

Хората, които пренебрегват този съвет, обикновено научават много силен и неприятен урок. Много пъти този човек е последният, с който бихте искали да се забъркате в този живот.

Искра е думата, която ще ви даде известна представа за случващото се между вас. Често вие сте на двата полюса на магнита и се отблъсквате взаимно.

Насилването може да породи усещане за триене на два остри камъка. Затова не сте срещнали този човек по-рано. Как да познаете?

Тайната за познаването на правилната ситуация се основава на синхронността и непринудеността. Ако се озовете въвлечени в хаос, докато се опитвате да се съберете с този „идеален“ партньор, но нищо не върви както трябва, тогава ситуацията крещи, че не е правилна!

Призовете цялата си вътрешна сила, за да решите дали тази искра ще породи привличане или отблъскване.

Ако ситуацията се развива лесно и гладко, без драми и проблеми, значи наистина сте срещнали специален човек –  някой, който си струва да бъде в живота ви…

Ако намерите такава любов при каквито и да е обстоятелства, оценете я и не я оставяйте да си отиде, защото тя е благословена и носи семената на Духа.“

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.