Студент изумява световната медицина с невиждано състояние

0
365

23-годишен младеж от Великобритания шокира световната медицина с мистериозното си състояние, за което все още няма точно обяснение – хронично дежавю, каквото науката до този момент не е виждала

Историята, изумила световната медицина, започва преди няколко години, непосредствено след като младежът е приет в университет, а у него изненадващо се появява изключително силна и необяснима тревога, придружена от патологичен страх от микроби, станал причина той да се вманиачи на тема чистота и лична хигиена. Не след дълго започват да се появяват и изключително натрапчиви усещания за дежавю, които първоначално траят около минута, но впоследствие продължителността им значително се увеличава.

медицина
23-годишен студент от Великобритания шокира световната медицина с мистериозното си състояние, за което все още няма точно обяснение – хронично дежавю, каквото науката до този момент не е виждала

Постепенно състоянието на младежа се влошава дотолкова, че той вече не е в състояние да слуша радио, да гледа телевизия или да чете вестници и списания, тъй като изпитва усещането, че цялата тази информация му е вече известна в детайли. Всичко това става причина той да прекъсне обучението си, чувствайки се истински пленник в капана на времето, от който не знае по какъв начин би могъл да се измъкне, за да заживее предишния си нормален живот.

Случващото се с британския студент се оказва истинско предизвикателство за съвременната медицина, тъй като се установява, че той не страда от каквито и да било неврологични разстройства, с които най-често биват свързвани проявите на дежавю досега. Оказва се също така, че това е първият случай на хронично психогенно дежавю в историята на световната медицина, която тепърва трябва да даде отговор на редица въпросителни, свързани с един от най-мистериозните човешки феномени.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.