Джон Крайър: Мъчно ми е за Чарли Шийн!

0
905

Джон Крайър все още таи топли чувства към Чарли Шийн!

Много хора се отрекоха от Чарли Шийн, но не и Джон Крайър. Двамата партньори в „Двама мъже и половина“ все още са приятели, макар да не се виждат често.

Чарли Шийн и Джон Крайър
Чарли Шийн и Джон Крайър бяха лицето на „Двама мъже и половина“ в продължение на цели 8 години

Джон, който изигра повече от перфектно ролята на Алън Харпър, е пълната противоположност на Чарли. За 12 години в сериала той е нямал конфликт с нито един човек.

„Не съм скандална личност, бягам от подобни неща. Обичам много работата си и предпочитам да се съсредоточавам само върху нея.“ – твърди Крайър.

Той е набор на Чарли Шийн и може би затова двамата си пасват, колкото и да са различни като характери. Не може да се отрече обаче, че Джон не успя да помогне на своя колега, когато го видя да затъва.



„Проблемите на Чарли започнаха след втория сезон, когато се разбра, че ще се развежда. Тогава започна да използва наркотици и алкохол в много големи количества. Не успях да му помогна, никой не успя.“ – твърди Джон Крайър.

Именно това разюздено поведение докара уволнение на Чарли в ситкома. След което той бе заменен от Аштън Къчър, който изкара последните 4 сезона на сериала.

Малко след това се разбра, че Чарли Шийн е болен от ХИВ. Това допълнително срина и без това поразклатения му имидж.

„Мъчно ми е за Чарли, това е много коварно заболяване. Надявам се да не спре да се бори.“ – казва колегата му.

Двамата се познават още от далечната 1990 г., когато си партнират в комедията „Смотаняци“. След като Чък Лори изхвърля Чарли Шийн от „Двама мъже и половина“ в края на 2010 г., актьорът иска от Джон да го последва в знак на солидарност. Когато това не се случва, отношенията им се развалят за известно време, но после отново се изглаждат.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.