Топ 5 на естествените горелки на мазнините

0
463

Приемът на достатъчно количество вода е от огромна полза

Ако и вие имате проблем с мазнините, то следващите редове несъмнено ще са ви от полза.

мазнините
Приемът на достатъчно количество вода е от огромна полза

Ще ви разкрием кои са най-добрите напитки за стопяване на мазнините и намаляване на телесното тегло. Специалистите по диетология съставиха списък на най-добрите напитки, които горят безмилостно мазнините.

Със сигурност бихте искали да узнаете кои са те. Затова няма да ви губим времето и ще ги разкрием.

1. Зелен чай
Първенец в списъка е зеленият чай и едва ли някой се изненадва от това. Той е изключително богат на флавоноиди и кофеин. Експертите са категорични, че тези две съставки несъмнено ще ускорят метаболизма. Според специалистите е достатъчно да приемате по 2-3 ч.ч. зелен чай дневно, за да се избавите от излишните килограми.



2. Доматен сок
Втората позиция в класацията на топ напитките за горене на мазнините, е доматеният сок. Препоръчителната дневна доза е 280 мл. Според проучванията, това количество е достатъчно, за да помогне на представителките на нежния пол да се избавят от 50% повече мазнини в областта на талията. За никого не е тайна, че именно това е най-проблемната област за дамите.

3. Ябълков оцет
Ябълковият оцет притежава невероятната способност да активира метаболизма. Той използва мазнините за енергия. Препоръчително е да приемате по 2-3 с.л. дневно като задължително трябва да ги разтворите във вода.

4. Чай от джинджифил
Той е поредният естествен природен продукт, който ще ви е от огромна полза в борбата с мазнините. Най-добре е да приемате джинджифиловия чай сутрин на гладно. По този начин ще се чувствате сити и то за доста дълго време. Няма да сгрешите, ако го приемате преди всяко от храненията през деня. За да си приготвите чаша джинджифилов чай, ви е необходима 1.5 ч.л. настърган корен от джинджифил.

5. Вода
Едва ли някой ще се изненада от факта, че този списък приключва именно с водата. Колкото и невероятно да ви звучи, тя е най-доброто средство за справяне с мазнините и извеждането на токсините от организма. Ако не приемате достатъчно количество вода на ден, рискувате да дехидратирате организма си, а това на свой ред ще ви създаде още редица проблеми.

Нужно е да пиете поне по осем чаши вода на ден, за да избегнете риска от дехидратация. В противен случай можете да навредите сериозно на храносмилателната си система и да си причините подуване на корема. Правилното водно равновесие е златния ключ към ефективната загуба на тегло, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.