Месечен хороскоп за ноември 2018 – Везни, Скорпион, Стрелец

0
499

Добре би било, ако отделите време за нещата, които наистина са ви интересни

Какво се задава през ноември, може да ви разкрие точният месечен хороскоп.

месечен хороскоп
Добре би било, ако отделите време за нещата, които наистина са ви интересни

Ето какво вещае той за всеки един от представителите на зодиакалните знаци:

Везни
Вашият месечен хороскоп ви съветва да сте изключително меки в отношенията ви с околните и да държите емоциите си под контрол. В противен случай излишната ви категоричност може да развали отношенията ви не само с колегите, а и да сложи край на домашния мир. Научете се да се отнасяте с разбиране към близките си. Казано с други думи – време е да смекчите малко отношението си към тях.

Колкото и да ви се иска, няма да ви се удаде възможност да мързелувате на работното си място. Вместо това ще трябва да поемете допълнителна отговорност, а и да се захванете с нови проекти. Не се напъвайте обаче излишно. Работете толкова, колкото и всички останали. Опитайте се да пазите нервите си, тъй като в противен случай рискувате да изпаднете в нервна криза.



Скорпион
Съветът на вашия ноемврийски месечен хороскоп е да си дадете повече време за почивка и да престанете да се претоварвате с работа. Разбира се ще има и промени, но те няма да са кардинални, както би ви се искало. Животът ви не може да се промени към по-добро с магическа пръчица. По-добре отделете повече време за семейството и близките си.

Добре би било, ако отделите време за нещата, които наистина са ви интересни. Ако сте последователни и това наистина ви представлява интерес, то той дори може да бъде монетизиран. Рискът от вирусни заболявания в този период е повишен. Заложете на консумацията на пресни плодове и зеленчуци. Осигурете си и достатъчно сън.

Стрелец
През този период може да бъдете натоварени с много важна работа. Тя всъщност ще е израз на огромното доверие, което шефовете ви имат към вас. Ако се справите добре с работата, не е изключено да получите повишение или пък премия. В случай, че бъдете натоварени с повече задачи, а няма никаква промяна в заплатата, то това е сигурен знак, че е крайно време да помислите за смяна на работата си.

Последното десетдневие от месеца се очертава като доста доходоносно. Новите проекти ще ви донесат доста стабилни приходи. Можете да използвате получените средства за ремонт. Ако пък сте успели да си спестите известна сума, не е лошо за помислите и за закупуване на ново жилище. Поради заседналия начин на живот, който водите, не е изключено да се окаже, че имате сериозни проблеми с опорно-двигателния апарат, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.