Месечен хороскоп за ноември 2018 – Козирог, Водолей, Риби

0
396

Този период определено ще е доста сложен за един зодиакален знак

Остава да научим какво вещае ноемврийският месечен хороскоп за представителите на зодия Козирог, Водолей и Риби.

месечен хороскоп
Този период определено ще е доста сложен за един зодиакален знак

Можете да направите това в следващите редове. Ето какво вещае ноемврийският месечен хороскоп за всяка зодия:

Козирог
Задават се съдбоносни за вас събития и ще е от изключителна важност да обръщате сериозно внимание дори и на дребните детайли. Може да получите шанс да подобрите значително живота си чрез ново запознанство или пък интересно предложение. Имайте предвид, че периодът не е благоприятен за инвестиции. По-добре би било да изчакате по-подходящо време за вложения в големи проекти.

Във финансов план ще се радвате на относителна стабилност. Не се очакват особено големи приходи, нито пък разходи. Имайте предвид, че хроничната умора и недоспиването, могат да ви донесат сериозни неразположения. Погрижете се за себе си.



Водолей
Няма никакво съмнение, че това е вашият месец и ще имате не един шанс да блеснете. Задават се сериозни успехи не само на работното ви място, а и в личния ви живот и те ще ви държат в доста приповдигнато настроение. Сега е моментът да поговорите с шефовете си за повишение. Те са доволни от вас, а и имате авторитет пред колегите си.

Не планирайте нищо важно около 7 ноември. По-добре си останете у дома и се опитайте да си съставите ясен план. Бъдете смели и проявете инициатива на работното си място. Чрез тях ще можете да добавите допълнителни плюсове към вашия авторитет. Развивайте таланта си и не се страхувайте да разкриете потенциала си. Енергията на месеца го позволява. Не е изключено да се простудите. Пазете се от преохлаждане. От изключителна важност е да нормализирате режима си и да преминете към здравословно хранене. Не си позволявайте да употребявате алкохол в прекомерни количества.

Риби
Ноември се очертава като доста сложен за вас, вещае точният месечен хороскоп. Ще ви се наложи да преминете през редица изпитания. Не е изключено да се разочаровате от работата си, от близък човек или дори от себе си. Опитайте се да се самоусъвършенствате и не преставайте да пробвате късмета си в различни области. От доста време насам парите не ви стигат и сте принудени да търсите източници на допълнителни доходи.

Не се очертават сериозни проблеми със здравето, но все пак е добре да се погрижите за себе си. Спортувайте повече. Не би било излишно да се подложите на ароматерапия, пък било то и в домашни условия, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.