Женски хороскоп за ноември (III част)

0
241

Една ваша мечта ще се превърне в реалност

Горещият женски хороскоп за ноември е в двете крайности. Докато за някои представителки на зодиака новият месец ще донесе много положителни емоции, то други далеч няма да могат да се похвалят със същото.

женски хороскоп
Една ваша мечта ще се превърне в реалност

Ако искате да разберете в коя графа на горещия дамски хороскоп попадате, то не ви остава нищо друго, освен да прочетете следващите редове и да научите какво разкрива той:

Стрелец
Още през първите дни от новия месец нежните представителки на тази зодия ще почувстват прилив на енергия. Това ще ги направи доста по-уверени във възможностите им. Звездната карта сочи, че периодът е изключително подходящ за решаване на важни за вас въпроси. До средата на месеца вашата активност ще продължи да нараства. Не позволявайте на отрицателните емоции да ви завладеят. Такива определено няма да липсват, имайки предвид динамичното ви ежедневие. Намерете време и за любимите ви занимания, за да успеете да балансирате.

Козирог
В началото на месеца ще имате доста активна комуникация, благодарение на което ще успеете да завържете доста нови запознанства. Положете повече грижи за добрия си външен вид. От друга страна пък незнайно защо често пъти ще се чувствате самотни. Не оставайте сами, опитайте се да се обградите с хора, с които ви е приятно да общувате. Астролозите предупреждават да не споделяте твърде лична информация с хора, които не познавате особено добре. Сега е моментът да изгладите конфликти, които са се проточили твърде дълго във времето.



Водолей
Общата умора, която ви е обзела от физическия и емоционален стрес може да окаже значително влияние върху настроението ви. Опитайте се да изхвърлите всичко онова, което затруднява развитието ви. Не се занимавайте с дребни неща, които само ще отнемат времето и енергията ви. Не бъдете дребнави, гледайте оптимистично на живота.
Опитайте се да се фокусирате само върху наистина важните за вас проблеми. Изолирайте се от неприятностите, които имат хората от обкръжението ви.

Риби
Новият месец ще ви даде възможност да осъзнаете колко силни са вашите мисли. Нещо, за което отдавна мечтаете, сега ще започне постепенно да се превръща в реалност. Всичко това ще се случва пред очите ви, но въпреки всичко ще ви е трудно да повярвате. Внимавайте много с мислите си. Нека те бъдат само в положителна посока, тъй като в противен случай рискувате да развалите цялата магия. Поставяте си нови цели и не спирайте да се развивате. Само по този начин ще успеете да подобрите живота си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.