Шокиращи мотиви на Викторио Александров да убие жена си!

0
489

Викторио Александров потресе всички с откровенията си!

Убиецът на Дарина Министерска и общата им дъщеря Никол – Викторио Александров, проговори пред властите. Неговите думи обаче по никакъв начин не звучат поне малко логично, макар по принцип в едно убийство логика да няма.

Викторио Александров
Викторио Александров уби жена си детето си

26-годишният мъж е споделил пред полицаите, че в последните седмици жена му спряла да го нарича „мило“ и започнала да се обръща към него с цяло име, което го дразнело. Допълнително го обиждало, че започнала да му говори на „бе“.

Разследващите още не могат да твърдят дали това е накарало Викторио да извърши двойното убийство, но е твърде вероятно тези факти да са сред мотивите му.

Припомняме, че Александров уби с пистолет Дарина, с която живееше на семейни начала. След това избяга от общото им жилище в ж.к. „Надежда“ в София, като взе със себе си едногодишното им детенце.



Таксиджията, който го е закарал до „Джъмбо“, е бил заплашен с пистолет. След като узнал, че е издирван от полицията, го издал на властите.

Пред него Викторио Александров споделил, че ще се самоубие, но ще остави детето си живо. После обаче явно е размислил, защото бебето се оказа с куршум в окото, а той самият оцеля след неуспешен опит да прекрати живота си.

Полицията работи най-вече по версията за изневяра от страна на Дарина, която е отключила агресията у мъжа й. Интересното е, че само дни преди убийствата Викторио е подал жалба за психически тормоз срещу нея.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.