Тя го направи! Кейт Мидълтън зачена за четвърти път

0
333

Кейт Мидълтън не спира да забременява!

Както се казва – щом няма друга работа, какво й пречи да ражда бебе след бебе. Това важи изцяло за Кейт Мидълтън, която е напът да дари принц Уилям с четвърто дете.

Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън пак ще ражда

Новината излезе от британското издание „Star“, което твърди, че при последната си публична поява Катрин е била със странно уголемен корем. Това породи слуха, че пак е заченала.

Самата тя още след третото си раждане преди половин година заяви, че с Уилям не мислят да спират дотук и искат огромно семейство. Затова е въпрос на време да имат още едно дете.

Те вече имат цели три – двама сина и една дъщеря, родена между тях. Ако четвъртото им дете е момиче, идилията им ще бъде пълна.



Интересното е, че Меган Маркъл също е бременна и трябва да роди само няколко месеца преди Кейт Мидълтън. Това предполага, че децата им ще израснат заедно и ще бъдат близки приятели, не само братовчеди.

Кралската фамилия по принцип е голяма. Кралица Елизабет Втора има цели четири деца, от които има общо 9 внуци. Затова не е изненада, че поредният й правнук е на път.

„Винаги съм искала много голяма фамилия и я имам. Искам да раждам докато мога.“ – споделя Катрин Мидълтън.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.